Hemma

Äntligen är man hemma igen. Att resa är egentligen riktigt jobbigt. Igår var jag som en duracellkanin hela dagen, men idag verkade batterierna ha tagit slut. Jag har varit seg och trött hela dagen.
Hade nog egentligen inte tänkt blogga idag, men eftersom Denise bad mig göra det så bloggar jag nu =) Precis när jag skulle börja blogga så hakade internet upp sig. Nu verkar det dock fungera.

Idag var jag hos mormor och morfar på lunch. Christina, min moster, var där också. Det var en helt okej lunch. Men när jag hade varit på toaletten upptäckte jag en sak som gjorde mig lite ledsen. I trappen har de kort på alla 6 barnbarnen när de är i 4-5-årsåldern. Allas bilder hade fina ramar och glas, men mitt kort hade en tunn, ganska ful ram och inget glas. Kortet var rejält skadat. Det såg ut som om någon hade skrapat med nageln över kortet.

Gud vad det var kul att träffa Denise igår! Så himla synd att vi ska bort båda två en hel del den här sommaren =( Men vi får väl se till att ses så ofta det går iaf.

image3
Här är hästen som stod precis vid hotellet. Söt va??

Korkad bimbo, pinsam pappa, soligt och varmt

Så var man i Grekland då. Flygresan gick väl hyfsat. Det satt en tjej i typ fjorton-femtonårsåldern bakom mig och hon satte upp fötterna mot min stolsrygg och skarkade typ hela tiden. Sedan när vi flög in över Grekland så var det några berg där. "Jävlar! Är det där Mount Everest??" hörde man bakom sig. Hur jävla korkad får man vara??

När vi satt där på bussen som skulle ta oss till hotellet så visade det sig att bussen var överfull. Någon hade gått fel. Jävla idioter tänkte jag. Hur fan kan man gå på fel buss? sedan visade det sig att det var vi. Vi hade tydligen inte betalat transfer. Men det brukar ju ingå och mamma vet att hon tackade ja. Pappa började låta väldigt otrevlig och skällde ut den stackars guiden. Han vägrade gå av bussen. Sedan krävde han att de skulle betala en taxi. "Ni får ta ett kvitto och så ordnar vi det senare" fräste hon som var platschef. Fy fan vad pinsam pappa var. Nu har det iofs visat sig att folket på bussen var på vår sida. Vi fick ju liksom betala 50 euro och det är det ju många här som inte skulle kunna göra. Då skulle ju deras halva semesterkassa gå åt. (vi bor alltså på ett väldigt billigt hotell och det är mest ensamstående mammor med barn här typ)

Igår trivdes jag inte alls här. Droppen som fick bägaren att rinna över var den enorma getingen som var i vårat rum. Vi trodde först att det var en jättestor kackerlacka så då kan ni tänka er. Fy fan alltså. Det är jättemycket bin här (i normal storlek) och getter. Stackars getterna har fått höger fram och höger bak ihopbundna med ingefär 20 cm emellan. De kan knappt gå. Lite längre bort här, på vägen ner mot stranden, så står det en häst i en hage. Stackaren är fastbunen i staketet och har ingen skugga alls. Den är jättespinkig. Eller inte jätte men man ser revbenen på typ 10 meters håll.

Ursch vad jag saknar min lilla Sill!!!!!. Önskar du vore här.

Lista <3

You have a :
[x] Mother
[x] Father
[ ] Step-Father
[ ] Step-mother
[ ] Step-siblings
[x] Brother
[ ] Sister
[ ] Nephew
[ ] Niece
[x] Cell phone
[ ] Own bathroom
[x] own room
[x] Swimming pool
[ ] Hot tub
[x] Guest room
[x] Computer
[ ] TV
TOTAL: 8

[x] Fullsize or bigger bed
[x] More than 4 pairs of shoes
[x] Sunglasses
[x] Watch
[x] MP3 Player/iPod
[ ] PS2 that works
[ ] Nintendo Wii
[ ] Xbox that works
[x] Nintendo 64 that works
[x] Gameboy/ Advance
[ ] Gamecube
[x] nintendo ds
TOTAL so far: 16


[ ] Poker table
[ ] Basketball hoop
[ ] Air hockey table
[ ] Pool table
[ ] Ping pong table
[ ] Fooseball
TOTAL so far: 16

[x] Nightstand
[x] Stereo in bedroom
[x] CD Player
[ ] Have something from Abercrombie and Fitch or Hollister/ AE
[x] Parents give you credit card/atm card
TOTAL so far: 20

[ ] Job
[x]Goes shopping at least once a week
[x]Expensive cologne/perfume
[x] AIM/MSN
[ ]Camera/video camera
[ ] Phone (mobil räknas väl inte...)
TOTAL SO FAR: 23

[ ] Electric or gas scooter/motorcycle/car/fourwheeler
[ ] Guitar/Drums/Bass guitar
[x] Piano/Keyboard
[x] Any other instrument
[ ] Been on a cruise
[x] Traveled out of the province/state
[ ] Had a personal trainer
[ ] Expensive jewelery
[x] Met a celebrity, porn star counts!!
TOTAL SO FAR: 27

[ ] Straightener/curling iron
[ ] Have been to a batting cage
[x] Have $100 on you right now
[x] Credit card, debit card or bank card
[x] Been to Europe
[ ] Been to Hawaii
[ ] Been to Washington D.C
[ ] Been to LA
[x] Been to Florida
[ ] Been to Las Vegas
[ ] Been to the Bahamas
Total SO FAR: 31

[x] Parents have a car
[x] Jet Ski/boat
[ ] Camper/RV
[ ] You have a car
TOTAL SO FAR: 33

[x] Home cooked meal almost every day
[ ] Been in a limo
[ ] Been in a helicopter
[ ] Own a camcorder
[x] Own laptop
[x] Own computer
End Total: 35

Så jag är en spoiled brat va? :P

1-23 = Ghetto
24-33 = Average kid
34-40 = Spoiled Brat
41+ = Upper Class snob

Inget Playstation2 idag heller

Jag och mamma åkte till siba för att jag skulle köpa Playstation 2, men i butiken ångrade jag mig... jag var inte helt säker på att jag ville ha det. Mamma tyckte att jag i alla fall skulle vänta till efter semestern.

Ja vi ska ju till Grekland på onsdag. Ska bli kul. Hoppas bara att inte pappa måste stanna hemma pga jobb. Igel har ju fått sparken och så...

Har fortfarande ont i hälsenorna. Inte roligt alls...

image1
Kolla bakbenen på den här hunden :P


image2
Visst är hon söt? Längtar!!!

Benvärmare is the shit

Har du ont i hälsenorna så sätt på dig ett par benvärmare! De värmer och de bildar ett jämt tryck som inte gör ont utan hjälper.

Idag har stackars mamma inte mått så bra. Jag hoppas bara att hon mår bättre imorgon.

Eftersom mamma inte mådde så bra så var köket en katastrof. Pappa är ju inte så bra på det där med att vilja hålla rent omkring sig och Andreas skiter ju alltid i det. Tillslut fick jag typ panik och började städa köket. Nu är det så rent så :D

Till minne av hogwarts.nu

Hogwarts.nu är sidan som har räddat mig. När jag hade det som svårast, utan några vänner, hittade jag hogwarts.nu. Där träffade jag människor som tyckte om mig. De brydde sig om mig. Jag gick hem från skolan, där jag var utfryst och ensam, och loggade in på hogwarts.nu och helt plötsligt var jag populär. Massor av personer blev glada för att jag äntligen loggade in. *Angelina J* var min bästa kompis under en längre tid. Jag kände henne när hon var en vanlig elev, när hon blev prefekt och när hon blev ordningsman. Henne saknar jag. Och massor av andra personer också. Att sidan lades ner är jättesynd. Hade fenixfrum haft samma sorts design och så som hogwarts.nu hade jag varit nöjd, men fenixforum är jättefult!

Jag saknar Hoggy varje dag.

Hälsenor och shoppingdrömmar

Jävla hälsenor som bara gör ont hela tiden. Och inte kan läkarna hitta något fel heller. Nu känns det som om jag har gått för mycket. I tisdags var ju jag och Amanda och shoppade. I onsdags var jag och mamma på Ikea och igår var jag och Denise i farsta centrum och shoppade.

Trots all den shoppingen har jag fortfarande lust att shoppa mer. Jag vill hitta söta och sköna skor! Både sådana med lite klack och sådana som man kan gå långt i.


TV, HP och PC

Sitter och kollar på Project runnway samtidigt som jag chattar, bloggar. Då och då läser jag lite i Harry Potter också.

Mamma och jag var på Ikea idag. Jag har äntligen hittat en ny matta till mitt rum. Och så köpte vi ju en massa andra saker också men de orkar jag inte skriva ner här.

O'boy

Stackars Anna. O'boy har blivit pensionär och flyttat till småland. Jag kommer såklart också att sakna honom. Han var ju faktiskt min första sköthäst. Men Anna är nog den som kommer sakna honom mest.

Amanda var här från igår till idag. Igår badade vi, hyrde film, såg den och ja... lite så. Idag var vi i Haninge Centrum och shoppade. Jag köpte en röd t-shirt från Espri och hon köpte en bikini från Triumfh. Jättefina båda två =)

Fick plötsligt en stark längtan efter hogwarts.nu. Synd att den sidan inte finns kvar längre =(

Tråkigt

Ingen är inne på MSN. Alla verkar ha ett liv. Alla utom jag. Så jag städar lit på mitt rum. Det blir väldigt skitigt när man delar rum med en hund. Funderar på att SMS:a lite folk...

Shoppingabstinensen sitter fortfarande i. Kan det inte bli halvdåligt väder snart??

Shoppingabstinens!!!

Nu har jag inte fått shoppa ordentligt på länge och efter att ha läst Annas blogg växte shoppingabstinensen en hel del. Det är nästan så jag hoppas på lite sämre vädrer så att man kan shoppa utan dåligt samvete. Och så är det lättare att shoppa när det inte är så varmt... Jag behöver ett par shorts och lite linnen... Kanske ett par solglasögon. Är lite sugen på pilotglasögon... Kan ju i alla fall prova.

Ups

Har ju faktiskt fått reda på lite roliga betygsbesked. MVG i Engelska och Tyska (!!!) och VG i matte!

Solbränd hundnos

Stackars lilla Molly. Efter flera dagar i solen har den ljusrosa, nästan hårlösa, fläcken på hennes nosrygg blivit illrosa. Funderar starkt på att smörja in nosen med solskyddsmedel.

Design

Som ni kanske ser har jag nu också ändrat designen på min blogg.

What a day!!

Vilken dag det har varit! Började ganska lungt med sovmorgon. Så åkte jag in till skolan och åt på donken med Amanda. Efter det hämtade vi Joel och Stephanie i skolan och så skulle vi åka till cosmonova. Träffade Denise på gullmars.

Utanför cosmonova träffade vi Frida och lite senare även Annika. Jahapp... fikadags. Helen och Maria kom ju också. Och så Melker. Senare också Crille och Andreas. Vi spelade kubb =)

Precis när vi satt på cosmonova insåg jag att min mobil var borta. Trodde att jag tappat den där vi fikade, men när vi kom dit efter filmen var den inte där. Denise ringde till min mobil för att se om vi kunde höra den, men någon svarade! En tunnelbaneförare hade mobilen. Han sa att vi skulle till Liljeholmen och någon Trafikexpedition. Vi skulle fråga i spärrarna. Ja okej tänkte jag. Denise var snäll nog att följa med. När vi kommer ut genom spärrarna är det ingen där. En vakt säger att det bara är att åka, men vi förklarar vad vi gör där. Han ber oss prata med chefen som kollar på inspelning som tv4 gör.

Efter ett tag kom det i alla fall en kvinna som skulle hjälpa oss. Hon sa att vi skulle till T-centralen men vi sa hur det låg till. Hon skulle gå till kontoret och kolla. Efter en låååång tid kom hon tillbaka och frågade vad det var för bild på bildskärmen. "en hund" sa jag och sedan fick jag skriva på en lapp att jag mottagit mobilen och sedan kunde jag åka hem =) Pappa kom dit och hämtade oss.

Bombnedslag

På bara ett par dagar har mitt rum gått från prydligt till bombnedslag! Jag förstår inte hur jag har kunnat få det såhär! Nu får jag allt ta och städa undan lite. Sedan ska jag försöka träna på tyskan...  

RSS 2.0