Torsdag och onyttig

Idrottsprovet idag var är väld inte det prov jag presterat bäst på kanske, men jag tror ändå att jag klarade VG. Man kan ju alltid hoppas.

Mamma ska ha sina jobbarkompisar (de kvinnliga i alla fall) på middag så vi fick ju åka och handla lite. Lyckades slita åt mig en VR precis vid utgången. Just nu är hälsosidan uppslagen och jag känner mig väldigt onyttig. Det står väldigt mycket om att man ska dricka mycket vatten och de som känner mig (speciellt Anna då) vet hur dålig jag är på att dricka.
Och alltid när jag tänker att jag ska börja ett sundare liv så misslyckas jag. Nu på sommarlovet som börjar på fredag nästa vecka kommer det nog bli lättare att leva sunt.

Imorgon är vi i alla fall lediga  på grund av treornas student. Skönt. Och på lördag är det min sista mellanponnylektion. Kommer antagligen få rida Shaggs igen, vilket jag faktiskt är ganska gald över. Det känns verkligen som om han är missförståd. Och det har vi väl alla varit någon gång?


Shaggy the scared one

Idag red vi ut på ridlektionen. Och självklart fick jag Shaggy, hästen som är rädd för ALLT! Emma hjälpte mig att göra iordning honom. Det tyckte jag var jättesnällt   =)  Maria skulle rida Supreme men tyvärr började vi rida innan jag var klar så jag fick rida med för långa stigläder hela lektionen.
Redan från början var Supreme jobbig. Tydligen hade hon ingen lust att gå först så Helena och Maria bytte hästar.
Shaggy skyggade för ALLT! Tilloch med de två små tanterna som hade sina gångstavar. de rörde inte ens på sig ju! Annars var han riktigt mysig. Han skenade lite när vi galopperade nära stallet, men han stannade så fort han kom till början av ledet... Han ville väl inte vara först antar jag.

4 timmar shopping :D

Imorgon är den första lektionen mellan 9.30 och 10.30 och nästa lektion börjar 14.35. Det betyder 4 timmar SHOPPING! :D Hoppas bara att Denise och Frida är med på noterna... Annars får jag väl köra övertalningskamanj...


Humöret åker berg-och-dalbana

Dagen började halvbra. Eller ja... Mådde illa och så men har man mått illa varje morgon sedan man var 8 år så är man van. Duschade snabbt för att vakna till ordentligt. Sedan var man pigg och glad. Lyckades få i mig en fjärdedels macka till frukost. *minivågen för mig* Så var det bussresan till skolan. Gick ovanligt smidigt idag. Mådde nästan inte alls illa. Träffade Denise på gullmarsplan och vi gjorde sällskap till skolan. Väldigt kul att träffa henne! Hon har ju varit i Grekland en vecka den lyckosten. I skolan får vi först stå och vänta utanför arenan ett tag innan Dan kommer dit och släpper in oss. Han skulle tydligen snacka med oss om enkätsvaren.

Sedan är det Tema. Alla ska samlas i arenan för att lärarna ska snacka med oss innan vi får gå och jobba med våra uppdrag. Frida, Denise och jag skriver några bildtexter men efter ett tag börjar de jobba med franska istället så jag rättar lite i novellen och skickar den till Johan. Efter en snabb kolla på dagens meny i skolan bestämmer vi oss för att gå till Globen. Jag var skylldig Frida 35 kronor och Denise var tydligen skylldig mig så det blev en lilla meny med cheesburgare och coola för mig, samma (fast med sprite) för Frida och en Chickenburger, liten pomfritte och liten vatten till Denise. Hon hade inte tränat på en vecka så hon skulle vara nyttig. =P
Efter lunchen gick vi till Myself & Friends och ja och Denise köpte läppglans. Luktar gottgott.

Klockan ett var det tyskaprov för mig. Läraren hade sagt att vi skulle skriva en text om "Min vecka i Tyskland" så det hade jag gjort och sedan hade jag memorerat den uttantill. Men tji fick vi. Här skulle det svaras på frågor och ställas frågor och jag vet inte vad. Inte var det bara steg 6-9 heller utan det var steg 1-4 OCKSÅ!
Provet gick inte alls nå bra för mig. Blir nöjd om jag får VG för det. Mitt MVG är alldeles för långt bort just nu. Får väl satsa på Tyska2 istället.
Mitt under provet börjar byggjobbarna i rummet bredvid borra och de fortsätter i ungefär en timma. När de äntligen slutar börjar det istället lukta uppvärmd grillad kyckling och jag var ju nära att spy.
Med huvudvärk, ont i öronen och illamående känner jag inte riktigt för att ha med Denise hem så jag åker hem själv. Eller... Mamma hämtade mig.

Nu sitter jag här och är på usellt humör. Fast att jag faktiskt fick VG på matte nationella. Det är jag i alla fall riktigt nöjde med. Tillochmed så nöjd att jag började gråta av lycka igår när jag fick reda på det. Just nu har jag inte alls den känslan kvar.

Härmar Anna

Nu ska jag härma Anna och göra en lista! Enjoy!

Namn jag lyssnar till: Lovisa, Lollo, Qwertzy, Q. Kärt barn har många namn ;D
Någonting jag tycker om med mig själv: Jag lär mig ganska snabbt...
Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag verkligen inte vet hur man gör för att sluta gråta för minsta lilla sak.
Detta är jag rädd för: ta du... det vanliga :P Men inte några djur
Tre saker jag vill varje dag: Skratta, se prison break ;) och klappa på Molly.
Tre saker jag absolut inte kan göra: Hålla mitt rum städat, gå upp i vikt :P rita.
Detta tycker jag om att göra: rida, kolla på Grey's anatomy, f.r.i.e.n.d.s. och Prison break, simma 
Detta vill jag göra just nu:  slippa söndagsångesten
Bästa känslan: att klara något tillsammans med en häst som man aldrig hade trott att man skulle klara.
Värsta känslan: Söndagsångesten
Min käraste ägodel: Får man säga Molly?
Detta har jag på mig just nu: Nedifrån: Svarta strumpor, gröna träningsbyxor, vitt linne, sofiebergströjan, en röd tofs och en ljusblå tofs (mina underkläder ska ni skita i!)
Favoritkläder: Yonex-t-shirten :D
Skola - roligaste/tråkigaste ämne: roligaste - Engelska Tråkigaste - naturkunskap
Stjärntecken: Lejon *rar*
En bok jag gillar: harry potter
En film jag gillar: Centerstage
Favoritdoft: regn (med det blöt asfallt, blött gräs men INTE blöt hund!)
Detta äter jag gärna: hm... vattenmelon :)
Dricker helst: vatten
Favoritgodis: choklad men det tål jag inte :(
Hit vill jag gärna åka på semester: Island på ridsemester!
Färg på mina ögon: grå med en svart kant runt för det mesta
Min längd: 176 cm typ :P
Person jag beundrar: Noone
Så här bor jag: en gul villa med pooooool :D
Favoritfärg: Beror på vad det är för något... men... marinblått är ju inte helt fel
Bästa present jag fått: Åh... man kan väl räkna Molly som en present eftersom vi fick henne bara någon vecka innan brorsan och jag fyller år.. Så det får bli Molly :D
Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina händer och naglar... och ögonfärgen.
Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: alla jävla leverfläckar! :@
Udda förmåga/egenskap: Kan vifta på öronen (båda samtidigt och ett i taget) lyfta på ögonbrynen (båda samtidigt och ett i taget) näsborrarna, rulla tungan ett halvt varv (båda hållen)


Hoppas att du blir frisk snart Amanda!

Vattenmelon/tranbärsjouce+fruktshot and I'm ready to go

Ja, det blev ju inte så mycket plugg inte. Mamma behövde hjälp att bära fram påsen med jord och sedan liksom fastnade jag där ute.
Men nu sitter jag här igen med vattenmelon/tranbärsjouce och en Proviva fruktshot bredvid mig och redo att ta i med hårdhandskarna!! Nu SKA jag bli klar med engelskan åtminstone.

Sänder "Krya på dig"-tankar till stackars Amanda <3 som inte mår riktigt bra. Pussar till dig gumman!


Söndagsångest

Ja, redan nu har man söndagsångest. Det är så mycket jag behöver göra. Tyska, engelska, tema, naturkunskap, idrott. You name it. Så blev det fel på inspelningen av Grey's också. Lyckades spela in från 21.00 till 21.06. Väldigt lyckat. Ska istället se det på reprisen idag, 15.50. Hoppas bara att jag kommer ihåg det. Bäst att jag sätter mobilen på ringning.
Kan inte låta bli att gilla Pussycat Dolls. Jag vet inte vad det är. Antar att det är deras dansvänliga låtar. Som dansare kan jag inte låta bli. Vill verkligen inte gilla dem, men vad gör man. Får försöka hitta på riktigt bra argument.
Red Oliv igår igen. Han snubblade flera gånger men han ramlade inte igår i alla fall. Annars gick det väl sådär. Han var väldigt stel och ville inte alls ställa sig. På slutet gick han dock i form. Lite stolt över att jag lyckades med det. Även fast det bara var för ett par sekunder så var det alltid något.
Har börjat hitta lusten att uppdatera dagbokslegacyn på thesims.se. Blev mycket roligare när jag kom på ett bättre sätt att skriva. Det blir ju också mycket roligare att skriva när man får så mycket beröm som jag fått. Väldigt uppiggande. Nästan lika uppiggande som premiärbadet i poolen. 19 grader. När man väl kom i var det ganska skönt. Nej vad typiskt svensk jag blev "Friskt och uppiggande".

För att undvika förvärring av söndagsångesten ska jag börja plugga nu.

Crazy week

Förra veckan var den galnaste veckan någonsin.
Måndag: Engelska grammatikprov OFÖRBERETT!!!
Tisdag: Mattenationella prov
Onsdag: Naturkunskapsprov
Torsdag: Missar livräddningen, min favvogren, pga mina jävla ÖRON!!
Fredag: Mattenationella prov IGEN!

Men jag överlevde. Och så kom helgen. Får skjuts till stallet av pappa. Mamma är hemma och stresspackar. De två ska till Helsingfors och gå på ESC (Avis!!) Går in i stallet. Nehepp, inga namn på tavlan. Går runt och tittar lite på de söta ponnisarna. Äntligen kommer Maria. Ska rida Oliv. Blir lite nervös för han bits ju. Men klarar det. Vickan hjälper mig med borstning och jag hjälper henne med Minty. Hinner inte sadla Oliv så någon tjej gör det åt mig. Har det trevligt i teorirummet och lär mig lite mer om "häst vid hand". Vi sitter upp mot staketet och jag klarar av att sitta upp utan att någon håller i bråkstaken *stolt*
Första traven börjar med bockningar, men Oliv slutar så fort jag säger till. Mitt under turen ska vi trava över en stock men täthästarna börjar galoppera. Hinner inte samla ihop mig innan Oliv bockar iväg i galopp. Sitter kvar och får kontroll över hästen igen. Uteritten fortsätter hyfsat smärtfritt. Blir nervös när vi ska hoppa över "Candinodiket" men klarar det med.
Så ska vi galoppera på uteridbanan. Jag tappar ena stigbygeln och rider in på mitten för att ta den. Vad händer då tro? JO! OLIV RAMLAR! Och då menar jag verkligen ramlar! Bambi på hal is. Magen i marken. Jag sitter kvar och Oliv hinner resa sig innan jag hunnit fatta vad som hänt. Maria märkte inget. Oliv klarade sig oskadd som tur är!!
Blir hämtad av mormor och morfar. Skynda skynda! Ska på återträff. Snälla mormor och morfar erbjuder sig att skjutsa dit. Ganska tråkig återträff. Men vi fick i alla fall en skiva av lärarna. Snällt.
Åker hem och efter någon timma kommer Denise <3
Vi kollar på Bring it on och sedan kan varken hon eller jag sluta sjunga på de låtarna. Stackars Molly fick höra att vi var sexiga, heta och allt hon inte är. Så blev det ESC. Fick Andreas att gå ut med vovven. Jävla Ukraina suger ju!!
Håller på att somna vid TV:n. Vaknade faktiskt halv 7 just den morgonen.

Nog om förra helgen. Idag hade jag tyskaprov, läs/hörförståelse. Gick nog ganska så bra tror jag. Lättare än jag hade trott. På förmiddagen jobbade jag och Frida med vårt uppdrag. Vi har verkligen kommit långt nu. Lycko Denise är i Grekland. Tyvärr missar hon ju en hel del... Tur att det i alla fall är en sådan kort vecka.

Hm... Batteriet börjar ta slut både för datorn och för mig. Dags att sova. Imorgon ska jag kolla på Grey's Anatomy som jag spelade in idag.

RSS 2.0