Jag fattade inget...

Titta:

image43

Jag=duktig

Jag är hemma och sjuk idag. Men jag är duktig. Jg har skrivit en planering som jag SKA följa. Nu är det bara några minuter kvar till jag måste börja plugga. Jag har bunkrat upp med massor av näsdukar och alla skolböcker, penna, pennvässare, sudd. Jag ska bara hämta linjal och miniräknare och så behöver jag inte resa mig från bordet. Coolt va? (Jag kommer resa mig iaf. Jag ska ju äta lunch och ha rast)

Bruuunt

Jippi. Vattenledningen är tydligen av. Såhär ser vårat vatten ut nu:

image40

image41

image42

Sjuuk

Jag är sjuk. Jag har svinont i halsen, ibland kan jag knappt prata, jag känner mig febrig, jättetrött och allmänt dålig. Hela kroppen värker. När jag kom hem från skolan frös jag så mycket att jag gick och la mig lite i sängen. Jag somnade. Om jag somnar mitt på dagen är jag inte frisk.

Heart

Måste kommentera Denises personliga medelande på msn (Demire <3 Jokkm)
Jokkm <3 Demire toooooo =D

Duktiga jag

Nu ska jag vara duktig och blogga två dagar i rad.
Idag hade vi prov i företagsekonomi. Det gick verkligen inte bra! Det var för mycket historia för min smak, vad du än säger Denise! Efter det satt jag typ och flummade ett tag med Frida, Denise och Lini. Klockan två var det lektion igen (företagsekonomi) Det var väldigt få där. Men men... Vi snackade lite om chef och ledarskap och sedan såg vi ett avsnitt av The Office. Rätt kul faktiskt.
Jag sprang en bit av vägen till bussen men fick ändå sitta och vänta på att den skulle åka. Fick min favvoplats iaf. Så jag mådde bara lite illa på vägen hem.
Väl hemma fikade jag lite med mamma. Eller om man nu kan kalla det fika.. Ett halvt glas päronsoda och en pepparkaka. Nu ska jag plugga. Med vad vet jag inte... Får väl se lite.

Tjat tjat tjat :P

Denise är på mig att jag ska uppdatera bloggen. Jag har inget roligt att skriva om men jag skriver iaf. Jag ska skriva om vad jag gjort idag:
Jag vaknade av att Molly gnällde klockan 7. Pappa hade stängt dörren till mitt rum fast Molly var där inne så jag fick släppa ut henne. Sedan somnade jag om till typ 9. Jag har jätteont i halsen och känner mig allmänt seg så jag mailade Annika och Gabbi och sa att jag inte skulle komma idag. Sedan låg jag lite i sängen. Mamma frågade om jag ville ha frukost och så fick jag två rostade mackor med ost som jag åt medan jag såg på TV. Det var ett ganska intressant program om några amatörfilmare som tävlade om ett pris för naturfilmning. Svårt att förklara men det var jättekul iaf. Fick mig nästan att känna att jag går fel linje. Det verkar så kul med naturfilmning!
Sedan pluggade jag lite företagsekonomi. Läste igenom andra gruppers arbeten. Jag blev rätt chockad över vilken dålig svenska många har! Sedan pluggade jag lite matte. Fast jag fastnade så då vilade jag lite istället. Sedan åt jag lunch (ravioli) medan jag såg på House. Nu ska jag plugga lite mera Fek. Prov imorgon ju...

Nöjd nu Denise? =P

Hon klarade sig ;)

Mamma kom in innan jag hade postat förra inlägget =P för er som undrar...


Farligt ;)

Om mamma inte kommit in om tre minuter måste jag springa ut för då har hon ramlat. Det är halt...


:P

Jag och anna överanvänder verkligen :P-figuren på msn. Båda skriver den efter nästan varje mening...

Tillägg

Denise hjälpte mig jättemycket med designen av bloggen. Sorry att jag missade att nämna det ;)

Design

Ser ni att jag har fixat med designen? den är inte helt klar men nu måste jag plugga

Räkor och minimorötter

Nu har jag städat klart rummet, sorterat tvätt, ansat min blomma och pluggat lite. Nu sitter jag här och äter räkor och minimorötter och gör Företagsekonomi B.

image36
Här är jag =D

Längtar...

image35

Jag vill vara där nu!

Nominerad =D

Jag är iaf en av de nominerade till veckans hamster =D Hamstra hamsterspells du också! http://hamsterspells.blogg.se

Inget liv

Jag vill spela the sims 2 men eftersom min dator är död så GÅR INTE DET! Så därför ska jag städa mitt rum... Jag har inget liv =P

Glömde

Glömde skriva att jag mår illa också

Urscha

Halsen värker, huvudet dunkar, trycker, är tungt och jag kan knappt andas genom näsan. Jag är allmänt seg och fryser. Ändå ska jag släpa mig till skolan. Om drygt en timma ska jag gå. Innan dess måste jag borsta håret, klä på mig, sminka mig, äta lunch. Jag måste ju hitta på vad jag ska äta också. Inte kul.

Mamma äger!

Jag sitter här och är lite arg på en av lärarna pga hennes bedömning av mitt arbete och då säger mamma:
"VARNING! Lärarkåren kan innehålla spår av nötter!"

Hon är ju bäst! :D

HÖN-doktorn

Jag ska ju till öron, näsa, halsdoktorn på torsdag nästa vecka. Amanda och jag kom fram till att det är bättre att kalla honom HÖN-doktorn

Hemmaaaaa!!

Nu är jag äntligen/redan hemma. Vi landade typ halv 10 igårkväll. Pappa stack iväg till långtidsparkeringen för att hämta bilen så jag fick ju ta väskorna. Mamma mådde dåligt och jag mådde illa. Jättekul. Och min och pappas väska kom samtidigt med bara en väska emellan. Och typ först så jag fick brottas med massa skitungar som skulle stå längst fram vi bandet. Det finns liksom en gul markering på golvet vart man ska stå =@ inte ens de vuxna fattade det. Ingen verkade liksom tro att jag skulle ta väskor så de ställde sig hela tiden framför mig. Men men. Chi fick de när jag och mamma var först därifrån. Iofs fick vi vänta länge på pappa men det visste ju inte de ;)

Mitt under flygresan så säger cabinpersonalen att man ska sätta sig och spänna fast säkerhetsbältet (som jag alltid har fastspännt) för vi närmade oss ett område med mycket turbulens. Det var inte så jättemycket turbulens men det skakade ändå en hel del. Det var skitläskigt när man tittade ut för vi flög över ett jätteåskväder! det blixtrade som bara fan! Men vi klarade oss iaf.

De som satt bakom mig och mamma var skitjobbiga! De verkade inte ha en aning om att det satt folk framför dem. Så vi flyttade till sätena framför oss som faktiskt var lediga. Då kunde vi fälla tillbaka stolarna också, vilket vi inte kunnat förrut eftersom de bakom satte upp fötterna mot våra ryggstöd.

Nu ska jag inte berätta mer om resan i bloggen för jag vill berätta om det In person för denise och amanda först. Och alla andra som orkar lyssna såklart ;)

Jag vaknade halv 6 (svensk tid) idag. Inte så jättekonstigt eftersom vi alltid gick upp 7 egyptisk tid (alltså 6 svensk tid) på semestern. och det gjorde vi utan att ens behöva sätta någon klocka på rigning =) Så nu på morgonen har jag kollat skolmailen (8 olästa), läst ett blogginlägg som Amanda skrivit (hon skriver ju så långa!) och typ många av Denises. Nu ska jag läsa hotmailen (18 olästa varav 17 säkert är skräpmail =P)och sedan kanske jag ska kolla på det greys anatomy jag spelade in förra veckan. Hade velat spela in alla Las vegas, missing, desperate housewifes, uggly betty, cityakuten (måndagsavsnittet) Prison break och Greys Anatomy men insåg att jag inte har någon tid att se dem. Så det blev bara greys.

Nu blev mitt inlägg också långt. jag som klagade på Amanda... Men jag har varit på semester och inte bloggat på jättelänge så jag skyller på det.

Puss på er =)

RSS 2.0