Helg!!

Nu är den efterlängtade helgen här! Idag har jag haft en riktigt slapp dag med bara TV-tittande och youtube-surfande! Inga krav alls! Det har varit så himla skönt! Nu ska jag snart hoppa in i bastun, sedan duschen och sist ska jag plocka iordning på mitt rum så att jag kan sätta upp julstjärnan. Traditionen är att vi inte sätter upp adventspynt i ett rum som är stökigt. För att få lite extra myskänsla.

På tal om adventspynt så tycker jag att det är tråkigt att folk börjar sätta upp julpynt (tomtar och sådant) redan nu. Det tycker jag man ska göra några dagar innan jul. Det är ju inte jul i en månad! Ljusstakar och stjärnor är det som ska fram nu. Tomtarna får allt vänta lite.
Vad tycker NI i den här frågan? När ska julpyntet upp?

4 dagar kvar

Nu är det bara 4 dagar kvar till helg!

Sitter just nu i skolan. Skulle haft webbdesign-lektion men läraren har vrickat foten... Jag tycker inte att det är en tillräcklig orsak att inte gå till jobbet. Elever går ju till skolan när de har BRYTIT benet! Extra sur blir jag väl eftersom jag hade behövt den här lektionen. Jag hade bara datorn med mig dessutom så jag har i princip ingenting att göra. Sitter på matte-ws och "hjälper" Amanda (=stirra på talet och säga att hon ska fråga läraren).

Igår fick jag rida Bontje och hon är ju bara världens bästa! Hon hade absolut inte lust att bryta av till trav så vi galopperade ungefär 10 extra varv på volten innan jag lyckades styra in i väggen. Då travade hon typ 4 steg och började sedan galoppera igen. Men man är aldrig rädd på den hästen! Nog för att hon springer fort, men hon gör ju inget annat. Alla andra satt kvar på samma hästar som förra veckan men jag fick min lilla gosing! Snäll i stallet är hon också, även om hon krubbiter vilket kan vara lite irriterande.

5 dagar

Bara 5 dagar kvar till helg nu!

Veckan so far

Det gick helt okej att sätta på allergiskyddet. Nu har jag två stora typ klistermärken på ryggen. Det är inte så farligt men lite obehagligt är det allt. Mössprovningen var rolig. Nu har jag beställt alla grejer jag ska ha. Det blev en del... Sedan var det SPCS-genomgång på lektionen och det var ju inga problem. Matten var ganska bra att gå på. Ridningen var jättekul! Jag fick rida Sigge igen. I början var han jättepå, eftersom det var så kallt. Men så fort vi började trava lugnade han ner sig och blev urmysig. Han studsade omkring lite som en basketboll på en grusig plan (han studsade aldrig dit man hade trott att han skulle studsa). Första galopperna gick bra men han bråkade lite i början. Sista galoppen däremot var han skitjobbig. Han vägrade galoppera och jag hade inget spö. Tillslut slog jag till honom på bogen med handen. Han blev lite förvirrad men efter det gick det lättare. Nu tycker jag mycket mer om lille Sigge. Söt är han ju också:

 

Igår mådde jag verkligen piss när jag vaknade så jag orkade inte gå på webbdesignen. Jag ville prioritera matteprovet som var klockan 15.10. Matteprovet gick nog bra tror jag. Det är ju alltid svårt att veta. Men jag lämnade ingen fråga iaf.

Just nu sitter jag på Information&Layout. Ganska tråkigt men så är det...

Trött

Shit vilken jobbig helg det har varit! Tänker inte gå in på detaljer här på bloggen. Ni som känner mig får väl reda på vad det är så småningom. Vissa av er vet redan.

Veckan som kommer blir också riktigt jobbig. Jag har en hel del att göra.
Måndag:
-Allergitest
-Mössprovning
-UF
-Matte
-Ridning

Tisdag:
-Webbdesign
-Matteprov

Onsdag:
-Information och Layout-redovisning (loggan)

Torsdag:
-Får resultat på allergitestet
-Ev. Saco-mässa (beror på när jag får resultatet från testet)
-Grafisk illustrationsredovisning (illustrationen)
-Rättskunskapsdeadline

Fredag:
-Engelska (inklusive prov)
-Rättskunskap

Jag hoppas bara att jag orkar ta mig igenom det. Och att jag INTE är allergisk mot några djur! Det skulle vara så himla jobbigt!

Tisdag

Just nu sitter jag på Webdesign. Iofs är lektionen slut men läraren är kvar och några elever så. Det var uppvisning av det vi gjort hittills idag, men jag har inte gjort något så jag visade inget (dah). Jag pratade med läraren och vi kom fram till att jag ska gå direkt till uppdraget. Det känns ganska bra för det innebär ett stressmoment mindre.
Lektionen idag kändes lite onödig, men inte lika lång som de brukar kännas. Jag sitter nu och väntar på att mamma ska komma till gullmarsplan och så ska vi åka in till stan. Egentligen skulle Theresia vara med men hon fick jobb så det blev inte så.

Nu orkar jag inte babbla på mer, eftersom tillochmed jag tycker att det är ointressant.

Vad vill man läsa om? Vem skriver man för?

Denise skrev något om att hon inte tycker det är så intressant att läsa om vad folk har gjort på dagarna. Sedan dess har jag tänkt mycket på det. Själv skriver jag för det mesta om vad jag gjort på dagarna, men det är mest för att jag varit lite för feg för att våga skriva tankar och åsikter. Jag har varit rädd för att folk ska bli arga. Men när Denise skrev det där började jag tänka efter vad jag själv tycker om att läsa. För mig tycker jag att det beror väldigt mycket på vad jag är i för mood. Jag blir väldigt irriterad på vissa storbloggare som skriver "Idag gick jag upp då, tog på mig det, åt det, gick till skolan, åt det, jag är en av Sveriges största bloggerskor och jag är modell och riiiik" (jag tänker inte nämna några namn men de flesta vet nog ungefär vilka jag menar) Det är ju inte alls intressant och vad f*n har det med mode att göra?? När jag sedan har läst igenom mina egna inlägg har jag insett att det jag skriver om inte alls är särskillt intressant. Vilket leder mig till nästa fråga: Vem skriver jag för? Jag skriver för min egen skull, som en dagbok. På det viset behöver jag inte bry mig om hur många läsare jag har och jag behöver inte stressa över att det ska bli jättebra och intressant.

Vad gillar du att läsa om? Vem skriver du för?

RSS 2.0