En sådan där jobbig vecka

Den här veckan har varit jättekonstig. Jag har haft en rätt dålig vecka utan att riktigt veta varför. Mycket har förmodligen berott på extrem trötthet och dessutom har jag varit sådär halvkrasslig hela tiden. Det bästa med veckan måste nog vara fiolen i tisdags. Det gick så himla bra! Känslan jag får när jag spelar fiol går inte att förklara. För er som spelat the sims 2 med tillägspaketet Fritid kan nog ungefär förstå vad jag menar när jag säger att det känns som det måste kännas för simmarna när de blir helfokuserade!

I torsdags jobbade jag för andra gången. Jag trivs jättebra med hundarna och Cicci (min chef) men man är rätt trött när man kommer hem! I torsdags var det extra jobbigt för Cicci blev biten av en hund på morgonen och var tvungen att åka till vårdcentralen. Som tur är var det jag, Ciccis kompis, Ciccis syster och en praoelev där så vi var absolut tillräckligt många.

Nu ska jag gå och lägga mig. Borde försöka lägga mig tidigare egentligen... Får försöka skärpa mig nu!



En bild från dagiset. På bilden ser man Ciccis tre hundar (Elsa, Gry och Ludde) och Vito


Sushi-kväll

Igår hade jag sushi-kväll hemma hos mig. Det blev jättelyckat! Det var jag, Lini, Linda, Iris och Amanda. Lini och Amanda kom hem till mig och sen mötte vi upp Iris och Linda i centrum är vi köpte sushi och tog med oss hem. Jag är stolt över Amanda som vågade testa sushi igen trots det mindre lyckade första försöket!
Det blev mycket prat och skratt igår! Vid elva följde vi Iris och Amanda till bussen och halv tolv åkte Linda hem. När hon åkt tittade jag och Lini på en av mina favoritfilmer (The Ron Clark Story med Matthew Perry). Vi kom i säng ungefär samma tid som jag brukar gå och lägga mig...
I morse var vi riktigt sega! Klockan 9 var jag tvungen att gå ut med vovven men när jag kom hem igen gick jag och la mig och somnade om... Sov till ungefär 12.
Mamma skjutsade Lini till pendeltåget och sen körde jag hem därifrån (bra när övningskörningen känns mer nödvändig)

I fredags var jag på middag hemma hos Denise som är hemma i Stockholm över helgen. Det var jättetrevligt det också! Det var hon, jag och Iris och vi åt pizza och pratade massor. Jag hade tänkt åka hem men bussarna hade slutat gå så jag skulle behöva ta nattbuss och byta på ett ganska läskigt ställe så jag fick stanna hos Denise. Jag sov faktiskt bättre där än jag gjort på länge! Jag som inte brukar kunna sova hos andra...

Nu ska jag nog ta och sätta mig och läsa Breaking Dawn (sista boken i Twilight-serien). Är fortfarande trött och seg. Jäkla väder!

En bild som jag tog med systemkameran för några veckor sedan


Med fokus på hundar

Igår opererade Molly bort tre juver-tumörer. Operationen gick bra men hon är fortfarande ganska yr av morfinet. Hon var väldigt orolig hos veterinären så vi fick hämta hem henne tidigt. Hon gnällde väldigt mycket och kunde inte sova på många timmar. I igår, inatt och idag har någon suttit vid henne hela tiden. Idag har vi inte behövt sitta precis vid henne för nu mår hon mycket bättre vilket är grymt skönt! Snart är hon sitt vanliga jag igen.

Idag har jag faktiskt varit på arbetsintervju! Det gick nog ganska bra tror jag för jag ska provjobba där på torsdag nästa vecka. Det är ett hunddagis här i Tyresö. Jag hoppas och tror att det kommer bli roligt!



Söta vovven på båten i somras



"People are idiots"

En av mammas kompisar skickade ett klipp från House till henne och House-nörd som jag är sprang jag till mammas dator och tittade. Det var ett riktigt roligt klipp (även för de som inte gillar House)




Smart!

Jag vet inte om jag skrev något i bloggen om när jag upptäckte att det brann hos en granne i somras. Jag kände röklukt och tittade ut genom fönstret och såg en massa rök. När jag tittade noga såg jag även stora lågor så jag sa till mamma och pappa. Vi sprang dit (det är inte närmaste grannen utan 3-4 hus bort). Pappa ringde brandkåren och några av de närmaste grannarna hjälpte till med hinkar och sådant. Som tur är brann det "bara" i komposten men den stod nära några träd som stod nära huset. Eftersom det var sommar var det ju ganska varmt och torrt.
Några dagar senare fick vi reda på att hon som äger komposten hade suttit och pratat i telefon hela tiden och hon hade inte märkt någonting.
Idag fick mamma reda på orsaken till branden... Kvinnan hade slängt i glödande pellets från sin pellets-kamin i komposten! Smart!

Imorse när jag satt och åt frukost och mamma fikade såg jag plötsligt en massa rök som kom från samma ställe som i somras så jag springer upp på övervåningen och ser lågor. Jag hade fortfarande pyjamas så jag stannade hemma men mamma sprang dit för att se hur det såg ut och ringa brandkåren men när hon kom dit visade det sig att det var grannen som eldade grenar... Så den här gången var det inget farligt iaf men bränder är alltid obehagliga så det är ju bäst att vara försiktig.

Tips: Släng inte glödande saker i en kompost en varm sommardag (well dah! =P)


Jaja =P

Amanda tycker att jag ska blogga så nu gör jag det. Hon sitter här bakom mig.

Igår var vi i stan och tog några drinkar (okej en och en halv cider var) och snackade. Jag fick även träffa hennes högstadiekompis Julia och det var jättetrevligt!
Vid halv ett åkte vi hem iaf och det var faktiskt förvånansvärt många som åkte hem redan då! (en hel del väldigt fulla människor...)Men det var skönt att komma hem relativt tidigt iaf.

Idag ska vi skjutsa Amanda till Östra station och sen ska jag köra hem. Sen är det städning och annat fix inför "farsdags-middagen" vi ska ha med mormor och morfar ikväll. (Vi missade liksom att fars dag är nästa söndag...)

NU HAR JAG BLOGGAT AMANDA! =P


Sötvovven i skärgården för X antal år sedan


RSS 2.0