Stulen dator

Nej vi har inte haft inbrott. Min kusin är här. Jag sa att hon kunde få ladda in lite låtar på sin iPod shuffle som hon fick av oss i julklapp. Nu sitter hon och surfar på facebook! JAG VILL HA TILLBAKA MIN DATOR!

Denise och Amanda

Den här filmen är tillägnad er två, mina bästa vänner. I love you! <3



Skiing

Min andra film. Hittade några filmer från Vemdalen förra året. Kan ni gissa vem som är vem?

Min första film!

Nu har jag gjort en film i The sims! Den är verkligen inte bra men jag lyckades lägga till musik iaf. Titta och säg vad ni tycker:

Bloggeliblogg

Då ska man försöka hitta något att blogga om då... Kan väl börja med att säga att jag börjat med en ny "legacy" på thesims.se. Jag heter Mollypop där om någon får lust att läsa. Dagboken är dold än så länge men ni kan ju läsa Familjen Reeves om ni vill. Den är "död" (min dator kraschade ju och jag orkar inte ladda över allt till den nya) men ni kan ju läsa den i alla fall.
Jag har förresten hittat en bra dagbok på thesims.se där man kan lära sig hur man använder Windows Movie Maker så i framtiden kanske ni får se några thesimsfilm a la Lollo.
Vad ska man skriva om mer då? Det är svårt det här... Kan väl berätta om vad jag gjort idag:
Jag blev väkt av att pappa skulle plocka ner i diskmaskinen. Jag var inte direkt glad på honom när jag gick upp. Jag hade ju sett fram emot sovmorgon så här på lovet. Men jag och mamma åkte in till stan för vår lilla tradition. Vi ser till att vara klara med alla julklappsköp till dagen innan julafton. Då åker vi in till NK och kollar på alla desperta julklappsköpare. Vi kom in så tidigt så det var knappt inga där. Vi gick lite i gallerian och jag köpte lite kläder. Får se om jag lägger upp någon bild. Några av kläderna är jag inte helt säker på om jag ska ha.
Sedan åt vi lunch på NK. Vi delade på en räksallad. Tyvärr mår jag ju illa så jag kunde inte äta så mycket. Mamma köpte ett fint sommaröverkast till mig på NK. 880 kronor någonting kostade det. Inte så farligt iaf om man tänker på att det är NK och att jag kommer ha de i mååånga år.
 Sedan har jag spelat the sims i några timmar och (som sagt) surfat runt på youtube. Nu sitter jag här...

Nu har jag total idetorka så jag slutar skriva. Får se om jag kommer på något mer senare. Då uppdaterar jag.


Videor

Nu har ja suttit ett tag och surfat runt på olika filmer på youtube. Efter ett tag kom jag in på Cory "Mr-safety" Williams smpfilms. Det är han som gjort The Mean Kitty song och alltså också Mean Kitty-episoderna. Jag älskar hans filmer! De är så proffsiga (att han är snygg gör det ju inte sämre) Jag blir verkligen sugen på att göra filmer själv när jag ser hans videor. Tyvärr är jag ju så okreativ som man kan bli. Funderar på att lära mig hur man gör bra filmer i The Sims 2. Om det är någon som vet något bra ställe att lära sig det på så säg till!

Nu ska jag damma och damsuga mitt rum. Det måste ju vara fint imorgon när det är JULAFTON!!


Hela veckan

Nu har jag inte bloggat på ett ganska långt tag. Iaf inget "riktigt" inlägg. Så nu drar jag hela veckan här.

Måndag:
Först på morgonen var jag på näsoperation eller vad jag ska kalla det. Jag har ju haft svårt att andas genom näsan och det har pipit ibland. Jag var på läkarbesök för någon vecka sedan och han sa att näsmusslorna eller vad det heter är svullna så han skulle "bränna" dem. Så det gjorde jag i måndags. Sedan ska jag skölja näsan med typ koksalt eller vad det heter. Man drar upp det i typ en spruta som man sätter mot ena näsborren och så åker det ut genom den andra. Inte sådär jättenajs...
Sedan på kvällen var det sista ridlektionen för terminen. Vi skulle rida med två tyglar (jag hade Rita) vilket jag trodde skulle bli skitsvårt, men det var jättekul! Rita blev jättefin fast att jag inte använde den "extra" tygeln. Det gick iaf skitbra. Hon bårkade jättemycket i vänster galopp men höger blev desto finare.

Tisdag:
Basgruppssamling på morgonen med julfika (eftersom Annika är ledig från onsdag) och julklappsbyte. Jag fick tre tioa-lotter och vann 20 kronor! Amanda fick mina kitt-kat. Annika berättade om när hon var i Egypten på jul och det kom en tomte med en stor säck. De fick ta en varsin sak ur säcken. Det var påskägg. (Detta förklarar mailet som Denise skriver om här) (Märker ni att jag kom på hur man gör länkar? *stolt*)
Mellan Basgruppssamlingen och lunchen gjorde jag och Denise matteuppgiften. Sedan efter lunch var det företagsekonomi där man ALDRIG får gå tidigare. Speciellt inte om man hamnar i Roberts grupp på smågrupperna. Mamma var snäll och hämtade mig. Vet inte riktigt hur jag lyckades med det dock...

Onsdag:
Jag var hemma hela dagen och gjorde lite (märk lite) filosofi. Jag mådde väldigt dåligt och hade världens deppdag. Men jag började fixa med min nya dator på kvällen och då blev jag genast mycket gladare.

Torsdag (idag):
Först på morgonen hade jag filosoiredovisning. Det gick väl ganska hyfsat. Han stirrade konstigt på mig när jag sa något som hörde till Fridas arbete. Då kände jag mig otroligt korkad och ville bara håva in det jag sagt. Iofs kan han se rätt skum ut så jag kanske inte ska tolka det för mycket.
Efter filosofin gick jag och pratade med Åsa om mitt matteprov. Tydligen skulle jag ha fått MVG direkt men grejen var att jag LÄST vissa frågor och uppgifter fel så jag räknade rätt men fick fel svar eftersom jag bytt ut någon siffra här och där. Då kunde hon inte ge mig de poängen. Där var iaf förklaringen till varför det kändes mycket bättre än vad poängen visade. Som tur är får jag ju göra det där MVG-provet den 10 januari. Så det blir lite matte på lovet fast jag egentligen lovat mig själv ett helt ledigt lov.
På eftermiddagen var det meningen att jag skulle prata med Lotta om geografin (hon hade mailat och sagt att jag skulle komma dit) men när hon äntligen kom dit så visade det sig att hon skrivit in det på EDS.... Så då ringde jag mamma och sa att hon kunde komma ganska snart. Jag väntade lite med Denise som skulle stanna lite längre eftersom hon skulle på ansiktsbehandling. När Denise gick så hade mamma inte åkt ännu så jag gick in i skolan igen och satt och tittade på när amanda, Lini, Erica, Stephie (med råttorna) och några till spelade kort. Jag var med en liten stund också. Sedan när mamma kom så åkte vi till Bauhaus och köpte två granar (en in och en ut). Nu sitter jag här och lyssnar på jättegamla låtar som jag hittat på den gammla hårddisken. Ska installera The Sims snart.

Det var väl allt...

Måste bara...

HUR MYCKET SKULLE DU KOSTA OM DU VORE TILL SALU ?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[] Rödhårig - 700 kr
[] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[] Svart - 100 kr
[] Flintskallig - 50 kr
[] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[] Blå - 1000 kr
[] Grön - 700 kr
[x] Grå - 500 kr
[] Brun - 200 kr
[] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 200-160 cm - 1700 kr
[] 160-140 cm - 1500 kr
[] 140-120 cm - 700 kr
[] 120-100 cm - 400 kr
[] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[] 41-60 - 1200 kr
[] 31-40 - 1000 kr
[] 26-30 - 700 kr
[] 21-25 - 500 kr
[] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[] Enda barnet - 2000 kr
[] Mellanbarn - 1000 kr
[x] Tredje barnet - 1000 kr
[] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[x] Nej - 4000 kr
[] Sällan - 3000 kr
[] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[] Ibland - 2000 kr
[] Bara på helger - 3000 kr
[] Alla andra dagar - 500 kr
[] En gång om dagen - 100 kr
[] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[] Glasögon - 500 kr
[] Kontaktlinser - 200 kr
[] Opererat - 100 kr
[] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[] Rosa - 20,000 kr
[] Mörkbrun - 8000 kr
[] Guld - 7000 kr
[] Grå - 6000 kr
[x] Blå - 5000 kr
[] Vit - 4500 kr
[] Svart - 4500 kr
[] Röd - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[] Silver - 3000 kr
[] Lila - 2500 kr
[] Gul - 1000 kr
[] Orange - 1000 kr
[] Rostig - 150 kr
[] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[] 45+ - 3000 kr
[] 43-45 - 2500 kr
[] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[x] Blå - 450 kr
[] Brun - 500 kr
[] Lila - 2000 kr
[] Vit - 4000 kr
[] Grön - 3500 kr
[] Orange - 3000 kr
[] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[x] Ja - 5000 kr
[] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[] Penna och papper - 20.000 kr
[] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag är värd 31.750 kr =P

You can always make me laughe!

Tack Denise för att du finns! =D

Lilla denise har lite problem när hon skriver på msn. Hon tittar inte på det hon skriver så det blir fel ganska ofta. För någon dag sedan skrev hon: "Jag ska kola imorgon" HJÄLP tänkte jag!
Idag, när jag varit borta ett tag och sedan skrev Back fick jag "Bajs" tillbaka. =P

Jävla skit!

Nu sitter jag här och ska göra filosofiuppdraget (som jag redan är sent ute med) och vet ni vad jag upptäcker då? Min antologibok ligger i Fridas skåp i skolan! Fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan säger jag bra! Stackars Frida är jätteförkyld men måste ändå åka till skolan i morgon och ge mig boken. Jag hade inte heller tänkt åka till skolan imorgon men nu måste jag ju. SKIT OCKSÅ!!

The hunger site

Nu har jag lagt till en ny länk. http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1 Gå in där och klicka så ger något företag pengar till mat. Det finns andra också, rädda regnskogen, animal rescue osv. Det är gratis för dig!

Klagomål...

Denise kommenterade mitt förra inlägg såhär: Vad långt det blev då ;P
Nej det blev inte så långt. Jag hade tänkt skriva mycket längre. Men jag kom av mig eftersom jag satt och tittade på tv. Eller film rättare sagt. Pappa hyrde Göta Kanal 2 och ville att jag skulle vara med och se den så jag kände mig rätt tvingad. Den är inte bra kan jag säga. Jag kan inte riktigt förstå att de fick så många av Sveriges främsta skådespelare att vara med. Kjell Bergqvist spelade en liten liten roll, och han är ju riktigt känd.

Jag köpte iForm igår när jag och mamma var och handlade. Jag ska läsa den när jag går och lägger mig. Jag satt och bläddrade lite i den tidigare idag. På sida 7 står det om att kalcium och d-vitamin förebygger bröscancer. Det verkar väldigt bra! But that's not my point. Längst ner står det hur mycket man bör få i sig varje dag. Drygt en halv liter mjölk och två ostskivor varje dag! Det klarar inte jag av kan jag säga. Jag kan inte dricka någon mjölk alls nu. Jag mår ju illa hela tiden. Jag har börjat med klaciumtabletter nu i alla fall. Alltid något.

På måndag ska jag rida. Känns som om det var ganska nyss men ändå väldigt länge sedan sist. Det var verkligen kul i måndags! Jag älskar att hoppa Askepot. Du har rätt Denise. Hon är jättemysig! Nu har jag börjat lära mig att klara av henne också. Det gör ju inte det hela sämre när hästen gör precis som man vill! Ja eller nästan i alla fall. Hon är faktiskt väldigt stark... Och Denise, angående en del i ett av dina tidigare inlägg där du skrev att varken du eller Askepot är söta: Du har fel. Båda två är jättesöta! Och ni är lite lika... Hon är lite blyg, men jättego när hon vet mer vem man är. Precis som du!

Nej nu måste jag sova... Vaknade ju kvart i 8 idag och imorgon måste jag plugga om jag vill ha någon hjälp av mamma och pappa. De åker ju till Oslo för att gå på Nobelkonserten på tisdag. De åker på tisdag morgon och mamma kommer hem på onsdag förmiddag. På onsdag eftermiddag ska jag på hörselkontroll.

God natt på er!

Svårt...

Som alltid är det lika svårt att komma på rubriker som passar. Speciellt nu när jag ska skriva ett längre inlägg som innehåller flera olika saker.

Jag har funderat mycket på det här med längden på inlägg. Vissa vill läsa korta inlägg, andra vill läsa längre. Jag själv blandar väldigt i smak. Det beror på vilket humör jag är på. Nu ska jag i alla fall försöka mig på att skriva ett lite längre inlägg.

Jag kan väl börja med att beskriva min dag. En väääldigt intressant dag. Not. Jag vaknade kvart i åtta och kunde inte somna om. Så jag satte mig vid tv:n och tittade några timmar. Sedan duschade jag. Då tänkte jag testa att duscha så som mamma gör och som Amanda tycker att jag ska göra. Alltså, luta mig frammåt. Det här hände:
1. Jag fick vatten i öronen.
2. Jag fick vatten och shampoo i ögonen.
3. Jag fick jätteont i ryggen.
4. Jag fick jätteont i nacken.
5. Håret blev jättetovigt så jag fick använda jättemycket balsam för att få ut det.
Det gör jag aldrig om. Efter duschen åt jag lunch och sedan städade jag mitt rum.

Nu orkar jag inte skriva mer men jag kanske skriver mer senare...

Fjortis

Hittade en sida där man kan mäta hur mycket fjortis man är (fjortispoang.se) Jag är 6,5% fjortis. Det tycker jag är mycket....

Inläggs längd?

Tycker ni att jag ska börja skriva längre inlägg sådär som Anna och Amanda gör? Eller ska jag fortsätta med den stilen jag har nu?

Kommentera vad du tycker.


Hm..

När man slår 2/1 på miniräknaren kanske man inte är tillräckligt pigg för att plugga matte...

Jag tror det blev lite fel...

Jag och mamma sitter och tittar på TV när mamma plötsligt petar på mig och pekar mot altandörren. Det här ser jag:

image44

image45

Jag tror det blev lite fel... Hon bara satt där och såg ledsen ut!

RSS 2.0