Mjölkpulver

Mjölkpulver är läskigt =S men det är smart att ha på båten så slipper man släpa med sig ett helt mjölkpaket bara för att ha i te och /eller kaffe.


The sims 2

Nu har jag äntligen installerat alla The Sims 2-spel på mammas dator. MEN mitt när jag höll på och spelade som bäst lägger grafikkortet AV!!!!! Så nu kan jag inte spela the sims iallafall =(

Denise är rolig :D

Idag har Denise sagt lite roliga saker. Först var det när vi räknade matte. "Räkna nu" sa jag (mammaaktig som jag är =P) "Jag kittlar mig själv i gommen" fick jag som svar!

Sedan höll hon på med LiMas hår. "Sluta" sa Lima. "Nej jag vill att du ska se ut som ett troll!" svarade flum-Denise =P

Summerfeeling <3

image30

image31

image32

image33

image34

"De flyttar på sig"

Jag och Amanda sprang runt och letade efter gabbi (som visade sig sitta på redovisning på plan 7) och så frågade vi alla vi mötte om de sett Gabbi. "Hon sitter väl där nere på plan 6 va?" sa Omar när vi frågade honom. "Ja men inte just nu" sa vi "Nej de flyttar på sig" sa Omar då =P Han är rätt skön ändå ;D

God Jul

Igår när jag skulle sova kom jag att tänka på uttrycket God Jul. "åh nej nu kommer hon snacka om hur knäppt det är att säga God jul. Som hoppas julen smakar bra liksom" tänker väl ni nu. Men nej det var inte det jag tänkte säga :P Jag tänkte säga att man blir glad bara av att TÄNKA God Jul :D

Lima

image29

Haha LiMa =P

1856-1939

Fan. Jag sitter och läser igenom PowerPoints från psykologin och så läste jag om Freud. Jag frågade mamma om hon trodde att det var viktigt att jag visste precis när han var född och när han dog. Det var det inte kom vi fram till. Men lik förbannat vet jag att han föddes 1856 och dog 1939. Dessutom vet jag att han fick fly till London eftersom han var jude.

Mattemattemattematte

Jag vill inte ha matteprov imorgon =(

Borde plugga...

Borde egentligen plugga geografi eller matte, men Las Vegas börjar ändå snart så det är typ ingen idé. Filosofilektionen idag var rätt så onödig. De andra hade prov så jag började 14.30. Då gjorde vi en uppgift och sedan slutade vi. Uppgiften kunde man läst sig till dessutom. Men men... Jag fick en tunika av mamma. Jag är inte helt säker på den men både mamma, Lima och amanda tyckte den var jättefin so what tha heck. Jag får väl se lite gravid ut då =P Tar en bild och lägger upp senare. Ska även ta kort på mina skor som jag inte heller är säker på om jag vill ha.

Gammal blogg

Hittade min gammla blogg (adressen hålls hemlig) Lite kul faktiskt =P

Modern mamma :D

Mamma skrev precis BRB till mig på msn! Min mamma kan chattspråk =D

Vilka läser?

Jag vill veta vilka som läser min blogg så alla som gör det måste kommentera det här inlägget. Glöm inte att skriva namn =)

Stress :S

Prov torsdag, fredag, måndag och tisdag. Måste skriva uppdragsplan i geografi. Måste göra klart uppdraget i företagsekonomi. Måste hinna andas.


Fy fan för ridsår

Hata ridsår. Bläääää

Ledighetsansökansblankett

Det är ett väldigt långt ord... Ledighetsansökansblankett alltså.

Blöt sötnos

image28
Visst är hon sööööt??

Ge blod nu

Det står http://www.geblod.nu/ på min reflex. så GE BLOD NU ni som är friska och över 20. Gå in på http://www.geblod.nu/ för information om när blodbussen kommer till dig och lite vad du behöver veta för att bli blodgivare.


Planktonmail?

Ja du Amanda. blir den ökande Planktonmail?

Varför?

Varför läser jag bloggar när jag ska plugga? Och varför ska jag göra provet imorgon? Och varför är jag nervös egentligen?

Provprovprov

Många prov på kort tid... Denna vecka ska jag göra filosofi på torsdag. Nästa vecka är det geografi och matte. Veckan efter är det psykologi och företagsekonomi.
Företgsekonomin skulle egentligen ha varit nästa vecka men de snälla lärarna flyttade det. Och filosofin är egentligen nästa vecka, men de som vill får göra det på torsdag.

Glogg?

Råkade skriva glogg.se när jag skulle hit =P

Jävla skitunge!

Jag blev så trött på att Andreas lånade mitt PS3 utan att fråga så till slut gömde jag kontrollerna i mitt rum. De fick hamna i skåpet under skrivbordet. Det är liksom längst in i ett hörn och inte alls så lätt att hitta.
Idag när jag kom hem från båten så såg jag att MINA kontroller till MITT spel låg på BORDET I TV-RUMMET! Skitungen hade letat igenom hela mitt rum! Han som blir galen bara jag sticker in en TÅ i hans rum!
Men nu ska han få se. Nu har jag kommit på ett bra gömställe för kontrollerna. Inget mer tjuvspelande för honom inte. Mohahahahaha

Extra Extra

Sitter och tittar på extra extra nu. Lite kul eftersom några från basgruppen (jag och denise tex) ska dit. Synd att så få anmält sig. Lite dåligt att Annika inte sagt när sista anmälningsdagen var.

Trötttrötttrött

Jag är skittrött. Fast rastlös. Och så har jag ont i knät.
Idag har jag kommit hem från båten, kollat på tv, gjort den matten som ska vara klar på fredag, städat en skrivbordslåda, plockat undan på skrivbordet (tre papper...) och varit ute med molly.
Nu sitter jag och chattar. Väldigt många inne på msn just nu faktiskt.

Trött

Nu är jag rejält trött... Kanske inte så konstigt eftersom jag knappt kan äta nåt. Igår försökte jag äta en gorbys till lunch, men den kom tillbaka igen. Inte alls kul.

Jag gick på filosofin iaf. Det var faktiskt ganska kul. David hade gjort en Power Point =D

Idag ska Denise komma till skolan :D:D:D:D:D Äntligen! Känns som om vi varit ifrån varandra hur länge som helst. Jag var sjuk hela förra veckan. Vi träffades på psykologin i måndags. Sedan har hon varit hemma.

Jag ska ha utvecklingssamtal idag. 16.30. Orkar egentligen inte vänta så länge, men mamma och jag ska fika i globen så det går nog bra iaf ;) hoppas jag kan äta nåt...

Blää

Idag hade jag bestämt mig för att sova ut och åka till skolan precis innan lektionen. MEN pappa var ju tvungen att prata med andreas precis utanför min dörr som var öppen! Så jag vaknade ju halv sju idag.
"Men somna om då" tänker väl ni. Så lätt är det inte om man är jag. Självklart började jag tänka på alla prov som bara kommer närmare och närmare. Så nu sitter jag här och ska plugga.  Fan vad jag längtar efter sommarlov!!!

Ridning

Igår var det ridning. Jag red Nougat igen. Vi skulle göra "bogen in". Första gången för mig. Det gick skiiitbra =D Han gick till och med i form! Det var så kul att jag inte ens kände att jag var trött. Det kom senare när endorfinerna började avta.
Vi skjutsade Sofia till brandstationen efter ridlektionen. Jag tycker det är skitkul att vi rider tillsammans igen, Anna, Sofia och jag, The trio is reunited =D

Jaja :P

Denise tjatar på mig att jag ska blogga så nu gör jag det =P Jag förstår henne verkligen. Hon är ju sjuk och har legat hemma hela dagen. Då vill man gärna läsa lite bloggar.

Idag var jag i skolan. Fridas grupp höll i BG-samlingen. Tipsrunda. Ganska kul faktiskt. Synd att det var så få där. Sedan satt vi och pluggade. Eller jag pluggade och Frida surfade runt =P Skrev ner lite till filosofin. Det är det jag borde läsa igenom nu egentligen. Istället sitter jag och bloggar och tittar på desperate housewifes. Men jag har ju imorgon förmiddag på mig också.
På företagsekonomin hade vi först en kort föreläsning och sedan en gruppuppgift som jag och frida och linda klarade av fort. Jag kom hem över en timma tidigare än vanligt.

Nu ska jag se Desperate Housewifes så jag kanske bloggar mer senare.

RSS 2.0