Fy fan för att vara utelåst

Fy fan för att vara utelåst när det regnar! När jag kom hem kom jag på att jag inte hade nyckel. Självklart blev jag grymt kissnödig just den sekunden. Ringde till mamma och frågade om inte Elena har nyckel till oss (Elena är mammas kompis som bor i vårt område) Det hade hon men hon var och handlade. Jag satt utanför deras dörr ett tag (minst 30 minuter) innan jag kom på att mormor och morfars granne kanske hade nyckel till dem så att jag kunde hämta M & Ms nyckel till oss. Men nej de var inte hemma. Så jag kände på mormor och morfars dörr men den var låst. Det var däremot öppet till deras glasveranda (men inte in i lägenheten). "Men de har ju ett element på verandan" tänker jag. Försöker sätta på den men den funkar inte. Sladden satt inte i så jag satte i den. Inget funkar i alla fall. Försöker tända stjärnorna i fönstren men de funkade inte heller. De har alltså en elförsörjningsströmbrytare inne i lägenheten så elen till verandan var av. Där satt jag iaf för det var ju regn- och vindskydd. 6,4 grader stod det på termometern. Satt och läste veckorevyn (som jag egentligen hatar men fick den gratis på JC). På bussen påväg hem hade jag smsat Therese och frågat vad hon gjorde. Typ en timma senare svarade hon att hon var ensam hemma och hade tråkigt. Jag svarade med vad jag gjorde och då ringde hon upp och så fick hon höra hela historian. Hon föreslog att jag skulle åka hem till henne så det gjorde jag. Fick grönt te med honung där och blev äntligen varm! Hennes katter verkade dessutom gilla mig! Klappade lite på dem och pratade med Therese och vi kollade lite på hennes bilder innan mamma hämtade mig.
Nu har jag varit hemma ett tag och gud vad det är skönt! Vi hämtade pizza till middag eftersom det skulle ta för lång tid att laga den tänkta rätten. Inte sådär jättegott men ändå. Nu sitter jag framför idol.


Blodsmak i munnen

Nu har jag blodsmak i munnen igen. Inte kul. Lini föreslog att det kanske berodde på järnbrist. Någon annan som har någon teori?

Söndag fylld av ångest

Igår satte den vanliga söndagsångesten in med full kraft. Det var extra starkt på grund av den slappa lördagen. Jag tog dessutom fel på vecka så jag trodde att det var vecka 50 som skulle börja (när det i själva verket faktiskt är vecka 49) och jag har några deadlines vecka 50 som jag inte ens börjat på...
Igår åkte hela familjen in till stan och gick på flera lägenhetsvisningar. Det är ju dags för storebror att flytta hemifrån och eftersom jag antagligen kommer ta över den första lägenheten han bor i följde jag med. Ni som känner mig vet att jag hatar hissar på grund av klaustrofobi och hisskräck och de där hissarna var grymt små! Vi åkte bara hiss på första stället. På andra stället funkade inte hissen så då gick vi och så blev det så på de andra ställena också. Jag, som var yr och åksjuk redan innan, blev inte direkt mindre yr av att springa upp och ner i spiraltrappor. Sista titten satt jag kvar i bilen.
Ångesten släppte i alla fall lite när jag kom hem och satte igång med engelskan. Dessutom kom jag ju på vilken vecka det egentligen var.

RSS 2.0