Inkompetenta kärringjävel!

Jag säger bara KÄRRINGJÄVEL!!!

Företagsekonomi och tyska

Igår gjorde jag omprovet i företagsekonomi. Behövde i alla fall bara göra två uppgifter. De ena, den med avkastning, var hur enkel som helst. Den andra var bokslut och tyckte det var lätt ända tills jag kom till balansräkningen. Jag kunde inte få tillgångarna och eget kapiatl/skulder att bli lika stora! Åsa sa i alla fall att hon ska titta på det och det viktigaste är ju att jag förstår hur man ska göra. Mitt betyg ska i alla fall inte stå och falla med den uppgiften. Annars i företagsekonomi så är det ju uppdraget. Håller just nu på men resultat- och likviditetsbudgetarna. Den budgeterade balansräkningen har jag inte ens vågat snegla på ännu. Åsa sa nämligen att den blir jättejobbig... Men jag får väl hoppas att pappa kan hjälpa mig. Han jobbar ju en del med sådant här. Förresten så såg jag igår att han finns med på Wikipedia! Klicka här för att se det: http://sv.wikipedia.org/wiki/Anders_Bruse
Det känns ju lite skojjigt. Iofs kan ju vem som helst lägga in sig själv där, men pappa skulle aldrig komma på tanken att göra det. Alltså är det någon som suttit och skrivit in det här!

Idag åkte jag till skolan och var där vid 5 i 9. Mamma var jättesnäll och skjutsade mig för att jag mådde så jävla illa.
Iaf så gick jag till tyskasalen där Björn, Emmy och Minna var. Jag satt och pratade med dem ett tag och så precis när vi skulle börja så kom Daniel och Edvina också.
Först var det hörförståelseprov. Man skulle lyssna på folk som beskrev sig själva och sin Traumpartner (drömpartner). Först sa Minna att vi skulle skriva svaren på tyska, men sedan kom hon på att det ju blev för lätt för då skulle man kunna skriva av vad de sa utan att fatta något. Så då skulle vi skriva på svenska. Det var ganska så lätt så det är nog inga problem där.
Sedan skulle vi ha muntligt prov två och två. Jag och Emmy var först ut. Vi skulle berätta lite om oss själva och sedan skulle vi prata om något av ämnena. Att berätta om sig själv var ganska lätt för det har vi gjort så många gånger. Det var lite svårare att prata om ämnena, men det var mest för att man inte kom på något att säga och inte för att man inte kunde det på tyska.
Emmy fick VG (GRATTIS =D) och jag fick citat: "Absolut MVG" =D=D=D Det kändes verkligen super speciellt eftersom jag inte pluggat tyska på hur länge som helst!
10 i 10 var jag på väg hem igen. Mamma blev jätteförvånad när jag kom hem! Hon hade dessutom trott att jag skulle äta lunch med Amanda vilket jag tänkt, men sedan kom jag ihåg något om att hon skulle på studiebesök med franskan (eller har jag drömt det Amanda?)

Här hemma har jag inte gjort så mycket... Jag har pillat lite på resultat- och likviditetsbudgetarna och gosat med Molly och ätit lunch och... ja.... surfat runt på internet!
Men nu ska jag verkligen försöka bli klar med de här jäfla budgetarna!

Förvånad

Jag gick på skoj in för att kolla besöksstatistiken på min blogg. Trots att mitt senaste inlägg var att jg inte skulle blogga på några veckor har jag haft som minst 10 unika besökare per dag. Då blev jag faktiskt väldigt förvånad! Jag vet att det inte låter som så mycket, men för mig är det det. Hm... nu lät det som om jag inte har några kompisar, vilket jag ju har. Jag har faktiskt fler kompisar nu än jag haft på väldigt länge. Men jag tror inte att alla dem vet om att min blogg existerar.

Just nu sitter jag och tittar på Gossip Girl maraton på kanal 5. Egentligen borde jag plugga, men jag tänkte börja i reklamen. Det är verkligen helt crazy de här sista veckorna. Dessutom är jag crew på två hemsidor och det tar också lite tid. Skönt att jag är klar med naturkunskap B nu i alla fall. Och jag är nästan klar med uppdraget i företagsekonomi B. Men det är ju hur mycket som helst att göra i alla fall.

Nu ska jag koncentrera mig på Gossip Girl.

Så mycket för att hålla ett löfte

Jag hade lovat mig själv att inte gå in på bloggen innan alla skolgrejer blåst förbi, men jag måste bara lägga in den här utmaningen:

För 5 år sedan...
... var jag liiiiten

För 3 år sedan...
... hade jag tandställning

För 1 år sedan...
... gick jag ut första året på gymnasiet

För 3 månader sedan...
... var jag jättetrött på antiken som vi läste om i svenskan...

Igår...
... gick det inte bra att plugga
Imorgon...
... är det svenskaprov.... och heldag i skolan

Om ett år...
...tar vi studenten!!!!!!!!!!

Bye Bye Bloggen

Jag har flera kilo skolarbete framför mig och kommer därför inte att blogga på några veckor. Så Bye Bye Bloggen för ett tag åtminstone.

Framtid

image81


När du ser den här bilden är du utmanad!

1. gå in på google.se
2. sök på ditt födelsedatum (t.ex. 900819)
3. spara den andra bilden som kommer upp
4. den bilden visar är din framtid!

Hm... Anna säger att min framtid är kryptisk ^^


Lång tid

Nu har jag inte bloggat på öh... länge... Och nu har jag ingen lust heller. Sitter i engelskasalen och väntar på läraren som är sen. Iofs är det inte lektion utan WS men han borde vara här.
ANNA! Du måste påminna mig om att skicka en bild på ett par skor till dig. Jag tror att du skulle gilla dem. Jag såg dem i Spanien, men de passade mig inte bra alls...

Nu ska jag sluta blogga för jag har inget att blogga om....

GRATTIS ANNA!!

Idag fyller Anna 16 år! GRATTIS!!!

image80

GRATTIS FRIDA!

Idag fyller Frida 18 år!! Grattis tjejen! =D

image79

Lycka är att spela the sims!

Lovdagar är BÄST! Speciellt när man bara her ett prov kvar! Resten jag har att göra är inlämningsuppgifter och de är ju inte lika stressigt med.
Igår spelade jag The Sims mest hela dagen. Jag åkte iofs och handlade plus att jag städade och såg en hel del på tv också... Men jag pluggade inte en enda sekund! *stolt*
Idag har jag sett på TV, spelat The Sims, varit och bytt stolarna som vi köpte till altan (mamma och pappa fick med sig fel sorts stolar förra gången) och läst igenom svenskauppgiften. Ja och läst lite olika bloggar. I tisdags tog far och bror av plåtarna på poolen och igår började vi fylla den med vatten. Den är inte full ännu. Jag tror att pappa inte vill att det ska gå ovanför några insug så att det blir vatten i rören. Men nu har han iaf skurat klart pooltäcket och dragit över det. Det slutade regna precis när han var klar...
Bror är förresten i fjällen. Han åkte i onsdags och kommer hem på söndag eller måndag, beroende på hans kompis jobb.
Denise är i London nu och imorgon åker Amanda till Turkiet.
Nu ska jag surfa vidare innan jag ska se på TV och äta...

RSS 2.0