Ny header

Nu är den nya headern inlagd! Självklart har jag tagit med en House-ism! Vad tycker ni?

Dags för ändring

Satt precis och läste på Kenzas blogg och kom på mig själv med att tycka det var intressant. Jag vet att jag hittills har varit väldigt anti de lite mer kända bloggarna (som t.ex. Kenza och Blondinbella) och jag har varit väldigt hård mot dem. Nu har jag dock bestämt mig för att ändra mitt beteende. Jag ska verkligen försöka att inte klanka ner på andra, för jag vet själv hur dåligt man mår om folk gör så. Dessutom kan ju inte jag säga någonting om de jag inte känner!

Jag hoppas att fler med mig kommer ändra sitt sätt att se på andra!

Life's what you make it so let's make it ROCK!

Rosa

Tröttnade på utseendet på min blogg så har fixat lite. Det fick bli rosa. Ska fixa en ny header snart också. Och trixa lite mer med lite småsaker. Några idéer?

Fikadags


Mamma kom precis hem från handlingen och hade med sig semlor så nu ska vi fika!

The sims 3

Igår var jag i Haninge centrum och då passade jag på att gå till Game. Hade tänkt köpa Black&White2 men de har slutat sälja den tyvärr. Förhandsbokade istället The Sims 3 vilket betyder att jag kommer få Collectors Edition. Det innehåller:
Spelet The sims 3
Exklusivt 2 GB USB-minne i The Sims diamantdesign
Exklusiv nedladdningsbar europeisk bil
Ny ringsignal i TS3-tema
Exklusiv spelguide med tips från Prima

Har nu börjat längta efter TS3. Trodde ett tag att jag inte skulle köpa det men nu vill jag verkligen!


Hemstudiedagar

Jag älskar verkligen mitt schema för våren!
Måndag: 9.10-10.20 Svenska C, 10.20-12.30 WS/Lunch, 12.30-15.00 UF, 15.10-16.20 Matte C
Tisdag: 9.10-11-40 Internationell ekonomi, 12.45-13-00 PH-samtal (alltså personligt handledarsamtal)
Onsdag: Ingenting
Torsdag: Ingenting
Fredag: Ingenting

T.o.m. min handledare blev chockad igår när hon fick reda på det! Iofs hade jag mer än andra förra terminen.
För er som inte vet hur kunskapsgymnasiet fungerar så har jag så kallad Workshop på onsdag-fredag. Det innebär att jag går till den lärare jag behöver hjälp av (om jag behöver hjälp), men jag behöver ganska sällan hjälp så jag brukar plugga hemifrån. Som idag t.ex. Jag har precis skrivit en lista med saker jag ska göra de här tre dagarna. Kanske bäst att sätta igång med det nu!


Inte

Just nu sitter jag på  lektion i Internationell Ekonomi. Började anteckna på datorn men sedan tyckte jag att läraren gled bort från ämnet så jag orkade inte fortsätta. Så jag låtsas att jag antecknar. Självklart lyssnar jag också! Måste ju börja anteckna om det blir något intressant!

Igår var det en jättelång dag! började 9.10 med svenska som slutade 10.20. Hade tänkt läsa lite i internationell ekonomi-boken men det blev inte riktigt så. Jag och Denise satte oss i det iskalla Tysta rummet. Denise hade What happens in Vegas på ett USB-minne så vi såg slutet av den. Sedan visade jag lite House-klipp på youtube. 11.30 åt vi lunch. 12.30 började UF-lektionen. Vi pratade om mässan. 15.10 var det dags för MatteC. Vi slutade ovanligt sent. 16.20 fast vi brukar släppas ungefär 10 över. Så jag fick skynda mig till Subway för att köpa en macka (Denise var snäll och följde med som sällskap) Sedan snabbt hem och byta om och åka till stallet. Jag fick rida Bontje igen och det var verkligen super! Hon var lugn (efter lite galopp iaf) och försökte verkligen förstå vad jag menade. Vi skulle göra bakdelsvändning och hon kan knappt skänkelvikning men hon gjorde i alla fall rätt några gånger! Kändes verkligen bra!

Borde kanske försöka koncentrera mig mer på Robert nu...


SVT-inspelning och kändisspotting

De senaste dagarna har jag mått rätt pissigt, men idag mådde jag bättre vilket var tur eftersom det var idag min moster skulle vara med på Vem vet mest. Jag och mamma skulle vara med i publiken så vi åkte med pappa in till Stureplan och tog sedan bussen därifrån till Radiohuset. Faktiskt tredje gången jag har varit med på en inspelning i just Radiohuset. Två av de tre gångerna är det någon som står mig nära som varit med i själva programmet.
Tyvärr får jag ju inte säga hur det gick.

Efter inspelningen satt vi i cafét i foajen och åt lunch/fika. Eftersom SVT hyr ut studio 1 till TV4:as Let's Dance fick vi se ganska många kändisar! Jag såg bland annat David DaSilva, Dansaren Tobias, den där reportern som dansar och Morgan Alling. Morgan var extra rolig för han vinkade glatt, dessutom är han min favorit i Let's Dance.
Senare gick jag och mamma på stan och då såg vi även Martin Stenmark och hans barn. Vi såg ju också många fler kändisar på SVT så det blev en riktigt kändisspotting idag!

Jag fick äntligen gå till Kreatima på Sveavägen! Så nu har jag tre nya blyertspennor vilket känns jättebra eftersom de jag tecknat med hittills inte direkt är av hög klass. För er som missat det finns jag på http://www.deviantart.com/ och där heter jag Lovehia. (Direktlänk till mitt galleri: http://lovehia.deviantart.com/gallery/ ) Jag har även fler bilder som jag är mer nöjd med, men jag måste scanna in dem innan jag lägger upp dem.

HouseMD, journalistkommentar

De som känner mig vet att jag är ett STORT HouseMD-fan (jag äger de fyra säsonger som finns ute på DVD och kan knappt vänta tills säsong 5 kommer ut). Håller just nu på och ser om dem. Började med fyran, tog sedan trean, är nu på ettan. Självklart har jag också kollat på massor av intervjuer och liknande på youtube och jag måste bara skriva ner ett utdrag ur en av de filmerna:

"First of all I want to thank the producers for season 2 especially the episode where House needs to get a shot and rolls up his sleeve so we get to se Hugh's bicep..."
"What about when he drops his pants??"
"House is the thinking womans sex-object, the pants are to obvious!"
Jag skrattar så fort jag tänker på det! (Jag vet att jag är konstig...)

RSS 2.0