What has two thumbs and doesn't give a crap?

Nu är jag äntligen hemma efter en vecka på sjön. Det har varit mysigt men det är alltid skönt att komma hem. Efter en vecka gungar hela världen... Jag hade med mig tre säsonger av Scrubs och en säsong av House så jag hade inte tråkigt. Li-Martina blir säkert glad att höra att jag läst Twilight och älskar den! Nu ska jag köpa de andra tre också.

Idag ska jag med Anna till The Studio. Ska bli riktigt kul att träffa Anna igen! Det var längesen vi träffades utanför stallet. Det finns många minnen att prata om! Hiawatha/Jonis/Ronja-ridlägret, Suprise/Laktris-ridlägret, massor av ridlektioner, Charlie och Silver.


Molly snodde min plats och blev som vanligt sur när jag pausar =P

"This isn't Hogwarts"

Sommar sommar sommar!
Eller något i den stilen. Så särskillt varmt är det inte, speciellt inte när det blåser. Denise jobbar och Amanda är i spanien så dem kan jag inte träffa på dagarna...

Just nu sitter jag i min storebrors gamla rum som jag eventuellt ska flytta in i. Det kommer kännas konstigt att lämna mitt rum som jag haft sedan vi flyttade hit (sommaren 1993) men det här rummet har många fördelar:
1. Det ligger mer avskillt så jag väcks inte när mamma och pappa går upp på morgonen
2. Det är större
3. Det har en walk-in-closet
4. Skrivbordet sitter inte fast i väggen (som i mitt nuvarande rum) så möbleringen är mycket friare
Finns säkert fler fördelar också... Som jag inte kommer på nu bara för att jag försöker skriva ner dem.

Hittade en låt jag verkligen gillar (den är något för dig Anna!)





Så jäkla stolt!

Jag är så jäkla stolt över min mamma! Idag gav hon blod igen! Jag är så jäkla stolt över att hon gör det! Jag önskar att jag också kunde ge blod men än så länge har jag ju för dåliga värden.

My mum ROCKS!!!



Home sweet home

Då var man äntligen hemma igen. Två veckor på Kreta har varit jättehärligt men jag längtar alltid hem en del. Värst är sista dagen innan hemresan (och samma dag) eftersom jag är flygrädd. Planet blev dessutom två timmar försenat nu. Som tur är hade pappa med sin dator så jag kunde sitta och chatta för att fördriva tiden.

Nu är jag iaf ganska så brun. Vi kom hem runt halv 6 i morse och jag sov från 6 till 9. Efter det har jag träffat mormor, morfar och min moster. Och sett på tv. Och handlat.

Imorgon ska jag in till stan och äta middag och gå på bio med Amanda. Ska bli grymt kul och skönt att äntligen få snacka av sig! Även om jag ju faktiskt lyckades låna pappas dator och chatta lite så är det inte riktigt samma sak som att prata face to face. Speciellt med Amanda. Vi har våra "Ja! Eller.... neej? Eller JAHA! Fast njae... Eller jo juste!" som bara vi förstår. Jag vet inte riktigt hur jag ska klara ett år utan det!



Som vanligt träffade jag några katter på Kreta. Bland annat den här lilla sötnosen som vi kallade för Emil eftersom han fick busryck ibland. Han tyckte datorn var otroligt fascinerande med allt blinkandet och han attackerade tangenterna när jag skrev så det rasslade... Sedan tyckte han nog att jag skulle ägna mer uppmärksamhet åt mig än åt datorn så han hoppade upp på den. Det blev lite pinsamt eftersom jag var inne på MSN och han råkade skicka "pooooooooooooooooooo" till en av dem jag skrev med...


RSS 2.0