Beskyddande lejonsyster

Just nu känner jag mig som en beskyddande lejonmamma. Sitter och chattar med Johanna och hon berättar saker som gör att jag nästan börjar morra... Det är absolut ingen som gör något dumt jag blir bara... Beskyddande =P Johanna säger att jag nog är mer beskyddande lejonsyster än lejonmamma så vi kör på det istället...
Appropå Johanna så fick jag post från henne igår! Men det står på kuvertet att jag inte får öppna det innan den 9e juni så jag är grymt nyfiken som vanligt... Men jag ska hålla mig!

I måndags fick jag reda på att jag får VG i MatteC! Är så grymt nöjd! Dessutom fick jag ett mail igår som gjorde mig väldigt glad. Jag ska försöka svara på det idag men just nu har jag ont i huvudet på grund av det här jäkla vädret så det får bli senare. Hade egentligen tänkt åka till skolan idag men orkar verkligen inte.

Juste jag fick ju rida Bontje i måndags också! Det var länge sedan jag fick rida henne och det gick långt över förväntan! Hon var väldigt tittig och pigg ute men hon lugnade ner sig lite senare och hon kunde till och med göra en hel del jättebra skänkelvikningar! Det är så grymt kul när man trivs så med en häst.

Idag är det förberedelse för Internationell ekonomi och städning som gäller. Det är riktigt skönt att bara ha några få saker kvar i skolan nu.


Bild ritad av mig

Studenten är nära

Jahaja... Vad duktig jag har varit på att uppdatera då... Eller kanske inte... Skyller på att jag inte haft något att skriva.

Natten fredag-lördag sov jag hos Amanda. Vi hade jättetrevligt och pratade, åt, såg på film och pratade lite till. Jättetrevligt var det och så fick jag ju träffa hennes pappa lite mer också. Det enda negativa med allt det där var att när vi skulle sova kom Amanda på att det på tisdag är två veckor kvar till studenten!! Snacka om att man blir lite stressad! Eller jag blir det iaf. Så idag är planen plugg plugg plugg. Egentligen har jag nästan ingenting kvar att göra men jag blir stressad av att inte göra någonting.

Jag har förmodligen hittat vad jag ska få i studentpresent från föräldrarna. Eller jag kommer få en del av det och lägga till resten själv. Nu gäller det bara att bestämma röd, vit eller svart! Jag har frågat tre personer coh alla väljer en varsin färg...

Och Johanna: Du VET hur jäkla nyfiken jag är! Jag spricker ju här snart!!! =P


Molly är lite.... originell ;D

Sjuk...

I tosdags började jag få ont i halsen men jag antog att det bara var stress. I fredags var det nationella prov i Matte C på morgonen och halsen var mycket värre. Trodde fortfarande att det bara var stress. Skrev provet och hoppas att det gick bra. Vågar inte säga något eftersom det är så himla svårt att veta om det gick bra innan man får resultatet. Om jag känner mig rätt har jag säkert räknat rätt på det mesta men använt felt siffror, precis som i Matte B.
Jag fick iaf skjuts hem av mamma och väl hemma satte jag mig i soffan och tittade på TV men jag kände att jag hela tiden blev sämre. När det blev dags för middag ville jag absolut inte ha något och sedan visade det sig att febern låg på 39 grader. På lördagen kände jag mig lite bättre efter alvedon men när jag tog tempen hade jag 38 grader och när man har 38 graders feber efter man tagit alvedon är man inte frisk. Igår (söndag) mådde jag iaf lite bättre och orkade ligga på soffan men att sitta upp klarade jag inte mer än max en kvart i taget. På eftermiddagen/kvällen började jag hosta och det har bara blivit värre. Idag kan jag knappt röra mig utan att sätta igång en hostattack. Alltså ingen skola idag och tyvärr inte någon ridning heller vilket känns piss eftersom jag verkligen gjorde framsteg med Askepot förra veckan och hade verkligen velat jobba vidare med det.

Idag kommer jag förmodligen mest ligga och titta på Grey's Anatomy. Har köpt season one på DVD. Nu när jag ser hela säsong ett håller jag verkligen med Denise om att serien blivit betydligt sämre.

SKIVA!!!

Skiva igår och shit vad kul vi hade! Först fördrink och då var det ärligt talat lite segt. Middagen var bättre men det bästa var ju själva festen! Gud vad vi dansade och skrattade! Dansgolvet var rätt tomt ett tag men så fort lärarna gick blev det fullt! ;D Strax efter tolv gick jag och Amanda och grattade Joel som ju fyller 19 år idag! Grattis till honom!
Det finns så mycket att berätta om igår men än går det inte att få någon riktig ordning på tankar och minnen. Får se om det blir någon bättre resume senare!
Däremot kan jag ju berätta Fridas roliga kommentar! Direkt efter middagen stod en del av gänget och mamma vid baren och mamma väntade på att hon skulle åka hem. Jag berättade något om några föräldrar på Jossans skiva som hade stannat på festen och filmat dansgolvet ett tag. När mamma gått sa Frida att hon precis hade tänkt säga något om hur fånigt det är med föräldrar som stannar på festen men hon hade inte vågat sagt något för hon visste inte om mamma skulle stanna =P (Vilket hon ju inte gjorde såklart)


I wasn't jealous before we met. Now every girl that I see is a potential threat

Källa till inspiration?

Hela dagen idag har Li-Martina tittat på mig varje gång hon tänker. Hon hävdar själv att jag är som en källa till inspiration eller något. Det får man väl ändå ta som en komplimang? Jag gör det iaf.

Annars har dagen varit ägnad åt UF. På vägen till skolan mådde jag mer illa än jag gjot på riktigt länge. Jag är otroligt glad att jag fick skjuts iaf! Annars hade jag inte klarat det. Tusen tack till mamma!
Väl i skolan övade jag på presentationen av företaget tillsammans med resten av ToD. Klockan 10.30 var det dags och vi var andra gruppen ut. Riktigt skönt att inte behöva sitta och lyssna på alla andra först.
Lunch.
Sedan jobb med årsredovisningen och nu sitter jag här och väntar på hjälp av läraren.

Ikväll blir det ridning och jag hoppas verkligen att jag får Askepot igen! Har ju fått byta så ofta på sista tiden så det vore skönt att sitta på samma några gånger i rad.

En av alla saker jag räknar ner till...



Vill du läsa mer om The sims 3 eller The sims 2? Gå då in på min favoritsimblogg Simsnörden

Jag hatar...

Jag hatar att må illa! I drygt 10 år har jag mått illa varje morgon men det senaste 1½ åren har jag mått illa konstant. Det är inte like illa hela tiden men det är aldrig helt borta. Jag har dessutom alltid varit åksjuk och det har blivit värre istället för bättre. Jag har provat åksjukepiller, åksjuketuggumi, åksjukeplåster, ackupressurarmband, äta olika saker vid olika tider, testat att inte ätit alls och alla möjliga metoder och annat som t.ex. någon vietnamesisk typ gel som man ska sätta bakom öronen. Det mesta har funkat ett tag men kanske bara två eller tre gånger.
Buss är värre en bil men bil kan jag oftast bara åka korta bitar utan att bli åksjuk. För det mesta klarar jag mig ända till skolan i bil men ibland mår jag illa efter ungefär 400 meter.
Låter det här som en kul vardag? Faktiskt lär man sig att leva med det. Man lär sig små knep som oftast dämpar illamåendet. Men om ni ser att jag inte klarar av att äta så mycket vet ni att jag har en dålig dag eller så är det någon maträtt jag inte riktigt klarar av.

Larm och Askepot

Dagen började lite halvt intressant när jag kom till skolan och möttes av ett tjutande inbrottslarm. Klockan var typ 5 över 9 och lärarna sa att om det inte slutat 10 över skulle alla lektioner ställas in. Larmet fortsatte och alla elever gick hem. Jag, Frida, Amanda, Erica, Ruth och Joel var kvar lite längre men sedan gick Frida och Ruth och efter ett tag även vi andra. Jag åkte hem med planer på att plugga hela dagen men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. när jag kom hem var klockan tio i elva så jag tänkte ha lite rast i en timma och sedan äta. På msn fanns Denise och vi startade en "videokonversation" utan webcameror (bara ljud) och där satt jag ett tag och försökte hjälpa henne med facebook (DENISE har skaffat FACEBOOK!!!) Plugget blev det nästan inget av. Läste lite men inte alls så som planerat.

Sedan var det dags att åka till stallet. Hela dagen har jag haft en känsla av att jag inte skulle få rida Malwin idag och jag hade rätt. Jag fick rida Askepot vilket är jättekul eftersom jag inte fått rida henne alls sedan jag satte henne som favorit! Det gick faktiskt riktigt bra också och det kändes som om jag börjar förstå mig på henne mycket mer även i dressyren nu.

Ikväll är det självklart skitbajshockey så inget Chuck idag heller. Fan jävla skitsport! *sur*


Askepot är liiiite större än Malwin (skiljer ungefär 17 cm i mankhöjd och dessutom är den här vita damen lite kraftigare och har betydligt längre hals)

Tråksöndag

Vilken jäkla tråksöndag!! Jag har ont i huvudet och hela kroppen och alla leder. Känner mig febrig. Men måste fixa de här jäkla skolarbetena! Dumma jag som skjutit upp det trots varningar från mamma! Jag kan egentligen inte klaga på att det är jobbigt eftersom det är mitt fel att det blev såhär nu. Men till mitt försvar trodde jag att deadlinen låg längre bort.

Igår var jag iaf på Jossans skiva. Middagen var jättetrevlig och jag fick träffa hela familjen Nystedt och shit vad lika de där systrarna är! De skrattar på exakt samma sätt också så närvi stod vid ett runt typ barbord kändes det som om jag hade surroundljud! Väldigt udda upplevelse men det var kul! Och Anna vann pris för bästa utklädnad vilket hon verkligen förtjänade!
Under själva festen började jag må rätt pissigt vilket var jättesynd verkligen. Åkte hem rätt tidigt och fick skjuts hem av världens snällaste storebror! Är evigt tacksam!

Nej nu måste jag återgå till Jordaniens, Norges och Sveriges ekonomi -.-


Molly undrade vad sjutton jag skulle hålla i hennes tass för när vi skulle ta bilder till mitt uppdrag i Företagsekonomi B (hunddagiset Tass om Hand)

Mösspåtagning och skiva

Då har man haft mösspåtagning då! Igår var det. Jag hade egentligen inte så stor lust att gå men Denise övertalade mig med endast två sms... Lättpåverkad? Så jag åkte in till gullmarsplan och väntade där på Denise. Vi gick bort mot skolan och var bland de första som var där. I en halvtimma stod vi och väntade och ändå kom bara typ en sjättedel av alla treor dit. Max. Alla tog på sig mössorna och gick i samlad trupp till tunnelbanan för att åka till Gubbängsfältet där vi åt godis och pratade. Jag åkte hem ganska tidigt (halv sju) men fick sedan reda på att de andra gick knappt en timma efter mig så... Väl hemma åt jag lite middag och satt sedan med datorn och TV:n. Klockan 19.50 ungefär landade my source of happiness och vi smsade lite. Hon loggade in på msn vid typ tio eller något.
Lyckades somna rätt tidigt igår och idag har jag lyckats plugga, duscha, städa rummet och surfa runt lite på internet. Borde egentligen plugga mer nu innan Amanda kommer hit men det är så jäkla tråkigt! Ikväll är det Jossans skiva och jag ska även vara med på middagen innan. Temat är Film och jag ska vara typ Catwoman. Förhoppningsvis kommer det komma upp bilder senare.


Li-Martina, Denise och jag igår med våra mössor på!

RSS 2.0