Ångesten kommer krypande

Ja som sagt... Ångesten kommer krypande när man precis lugnat ner sig. Idag har jag mått rätt okej både psykiskt och fysiskt. Fram tills för ungefär två timmar sedan. Men jag antar att jag ska berätta om dagen i kronologisk ordning.
Jag vaknade halv nio och var absolut inte utvilad, men jag vaknade ändå. Jag var jättetrött men gick upp ganska snabbt i alla fall eftersom jag vet att illamåendet bara blir värre om jag ligger kvar för länge. Så jag gick upp som sagt och åt lite frukost framför OC på DVD. Sedan klädde jag på mig och jag och mamma gick och matade änder. Vi är så dåliga på att äta upp brödet i vår familj så det finns alltid något att ge till änderna på hemstudiedagarna. Det känns mycket bättre att ge det till änderna än att slänga det i soporna. Dels så gör man ju änderna glada och dels blir det inte lika mycket sopor. Win win situation kallar jag det.
När vi kom hem städa mamma ur kylen medan jag försökte göra fotouppgiften vilket gick åt skogen. När mamma var klar åkte vi till Haninge Centrum för hon skulle köpa linser och beställa tid hos optikern och vi behövde handla mat. På vägen till centrum kom mamma på att hon skulle träffa en kompis på eftermiddagen så jag fick börja handla själv. Det var väldigt många ungar i 13/14-årsåldern som skulle köpa lite godis och/eller fika så jag drog slutsatsen att någon av skolorna i närheten antagligen skulle ha fika och eleverna fick köpa själva.
Väl hemma packade vi upp varorna och mamma gjorde sig iordning och gick. Medan hon har varit borta har jag surfat runt en hel del, gjort lite företagsekonomi och kämpat med fotouppgiften. När jag är klar med fotouppgiften ska jag nog ta lite rast och kanske spela något spel. The sims antar jag att det blir.

XoXo
   Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Det ljud folk uttrycker när de ropar på dig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Ingen fara, det är bara jag som ser den)

Har du en egen blogg? Skriv adressen här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0