Spa-övernattning

Igår åkte mamma och jag till Trosa Stadshotell Spa-övernattning. Vi fick 20 minuter ansiktsbehandling var och det var verkligen jätteskönt! Mitt illamående gick nästan över helt! Vi badade lite i en av bubbelpoolerna och i ångbastun.
Rummet var jättefint men väldigt litet. Väggarna var ljusblå- och vitrandiga och man trivdes verkligen!
I paketet vi köpt ingick en tvårättersmiddag och en drink. Jag fick en alkoholfri jordgubbsdink som kändes som om det var jordgubbssaft som de spätt ut med sockerdricka istället för vatten och det var verkligen jättegott! Mammas var också ganska god, men med alkohol (jag fick smaka lite...) Till förrätt var det en liten liten smörgåsbit med "Humma" (hummer och krabba) och lite kräftskärtar. Det var verkligen jättegott! Min huvudrätt var halstrad röding med någon olivröra emellan och det var skitgott! Mamma fick älgkött.
Vi kom inte upp till rummet igen förrän halv tio! Det tar ganska lång tid att äta på restaurang. Jag förstår varför Andreas tycker att det är tråkigt. Men vi hade det jättetrevligt i alla fall.

På hemvägen hade jag tänkt köpa The sims 2 Fritid, men så blev det inte eftersom vi blev tvugna att skynda oss hem och hämta Molly hos mormor och morfar som var hundvakter. Men det kanske är bra... Jag måste ju plugga.
Idag upptäckte jag en fiskbebis till så nu är det sex stycken!

Rökare

Jag surfade runt på olika bloggar och läste på Carolines blogg att hon tycker det är hemskt med gravida kvinnor som röker. Jag håller absolut med henne! Jag förstår inte hur man kan vilja röka över huvud taget och när man är gravid eller har småbarn är det helt oacceptabelt tycker jag!
Jag tycker det är jättejobbigt när man sitter på en lektion och några kommer in och STINKER rök! Det är knappt att jag kan stanna kvar i rummet. Och det är 16/17/18-åringar!

Vad är din åsikt om ämnet?

Fotolust

Jag har en sådan lust att gå ut och fota men solen har precis försvunnit och allt är blött och grått eller brunt. Det kommer inte bli några fina bilder. Därför ska jag se mera House.
Det blev inget med Amanda. Hon försov sig plus att jag inte mår helt bra. Jag behöver ta det lugnt och så idag.

Jag har hittat och räddat ett yngel till så nu är de tre!

Jag är med yngel!

Jag är med yngel! Två av de små platybebisarna har överlevt och bor nu i en minibur för att undgå uppätning (och insugning i pumpar)
Nu är jag glad igen. Jag vet inte om en av dem kan vara den som blv insugen i pumpen, men jag tvivlar på det. Nu ska jag försöka ta hand om de här två överlevarna.

Fiskyngel

Jag har tydligen intevarit sådär jätteuppmärksam på mina fiskar för idag upptäckte jag ett fiskyngel. Jag brukar vara duktig på att lägga den dräktiga honan i en minibur, men inte nu så den där lilla fisken simmade runt i akvariet. Jag skulle fånga upp den och lägga den i miniburen. Då ser jag hur den sugs in i pumpen! Jag är rätt chockad nu. Det var inte direkt något jag var förberedd på.

Snart kommer Amanda i alla fall, så då får hon lugna ner mig...

Sportlov - Tisdag

Idag har jag inte gjort sådär jättemycket. Jag vaknade, tittade på gårdagens Grey's medan jag åt frukost och sedan åkte jag och mamma till Haninge centrum och fixade lite. När vi kom hem gick vi till mormor och morfar nästan direkt. De hade tagit fel på tiden så vi fick vänta lite på maten men det gjorde inget. Bättre att vi får vänta på maten än att maten får vänta på oss.
När vi kom hem sjönk jag ner framför datorn och House säsong 3. Jag kollar på den för andra gången och är verkligen såld på House!

Idag har jag insett att jag har ungefär 14 läsare per dag och jag vet bara vilka typ 4 är, så ni andra. Vilka är ni? Lägg en liten kommentar!

Nu ska jag se början av Systrar i Jeans. Jag älskar böckerna!

XoXo
   Lovisa

Armband

Jag har hittat lite armband jag vill ha. Eller det är samma armband i tre olika färger. Den finns i fler färger men det är dessa jag vill ha:

image67
De finns att köpa på cocoo.se

Vaddå rubrik??

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar igen. Jag har helt enkelt inte haft någon inspiration. Vissa dagar kan man blogga om nästan vad som helst och andra dagar känner man bara blöö när man ska sätta sig ner och skriva något.
Idag och igår har jag varit ganska så jätteslapp. Idag har jag iofs duschat Molly och det är alltid lika jobbigt. Idag stod hon och gnällde hela tiden.

Tidigare ikväll satt jag och mamma och kollade på gamla idol-avsnitt som sänds på tv400 och vem ser man då? Jo JOEL! Jag har bara sett den korta versionen på internet så det var kul att få se den långa också!

Nu känns det som om jag baraförsöker klämma fram något att skriva och det blir aldrig bra. Jag hoppas att jag har mer inspiration imorgon. Det är ju lov i alla fall!

Sverige

Jag satt och funderade på vad jag skulle kunna blogga om och Joel föreslog Sverige så här kommer ett litet inlägg om sverige.
Det är det land jag föddes i år 1990. Det är ett land som inte varit i krig på länge. Det är ett land med skitpissigt väder för det mesta, men vissa sommardagar kan vara helt underbara. Det är ett land med en östkust och en västkust. Det är ett land med en av världens grönaste huvudstäder. Det är ett land vars huvudstads skärgård är jättefin på sina platser (men jätteful på andra platser). Det är ett land med lika många invånare som Bangkok city (ca. 9 miljoner). Vadmer kan man säga om detta land? Kommentera om du har något att tillägga!

Windows Vista

På min nya (fina) dator har jag Windows Vista (och jag älskar det). För några veckor sedan sa pappa att vi har en bok om Windows Vista och idag tittade jag lite i den, men allt som stod visste jag ju redan. Ganska onödig bok. Den är typ jättetjock också! Miljöförstöring!!!

Anna och Lelle

Jag hittade den här videon och jag känner Anna och har träffat Liselotte =D


Ljudet är ganska dåligt men ändå!

Fler bilder...

Efter tjat från Sofia lägger jag nu upp fler av bilderna på mig, henne och Anna:

image64

image65

image66

Bussar

Jag har ju åkt lite mer buss än jag brukar idag. När vi åkte till mässan fick jag och Denise skrattanfall när den där rösten sa "Brännkyrka kyrka" =D
Sedan på hemvägen åkte vi i serpentinbågar över Örbylden...

Fredag

Fredag. Sista dagen innan lov. Jag har haft jätteont i huvudet HELA dagen! Värktabletterna har inte hjälpt. Inte blev det bättre av tyska grammatik.
Vid halv tolv kom Denise till skolan och vi gick till Subway. Båda tog det vi brukar... Vi är väl inte så ombytliga men vi slog fast att om man tycker det är gott så varför ändra på ett vinnande koncept? Sedan mötte vi Fridanästan vid skolan och så tog vi buss 144 till Älvsjö mässan där vi först fick vänta ett tag på att få gå in i föreläsningssalen. När jag stod och titta mig omkring fick jag syn på Kenza! Hon är väldigt mycket kortare än jag trott... Alldeles för kort för att vara modell egentligen men jag antar att det inte gör så mycket om man mest gör reklam för Ur&Pen =P
När vi satt på föreläsningen eller vad man ska kalla det så skulle de som vann första pris för bästa monter förra året. Upp gick fyra killar och en av dem var Viktor! Han är ett år äldre än jag och lillebror till min brorsas kompis! Lite kul.

Sedan skulle vi gå runt och leta reda på de från vår skola bland alla montrarna. Vi skulle svara på lite frågor om dem och jag kan väl säga som så att det var några företag som inte verkade veta vad de gjorde... På mässan såg jag en hel del gamla klasskompisar. Tex. Snadra, Tove, Robert och Nina. Det var säkert fler där också som jag inte såg.

Vi åkte hem så fort vi svarat på frågorna. Vi tog 173:an till norra sköndal och där tog Frida och Denise någon buss (tror det var 875) och efter typ 30 sekunder kom min buss. När jag kom hem skulle jag gå ut med Molly igen (gick morgonpromenaden också) eftersom mamma är sjuk, men vi kom väl en sisodär 50 meter innan hon vägrade gå mer.

Nu sitter jag iaf här och kollar runt på Bluebox.se och jag blir alltid lika glad när jag kollar runt där! Det finns så himla mycket roliga saker! Har hittat en t-shirt jag vill köpa också (inte där iofs)... Avslöjar inte nu vad det är för någon.

Designen

Jag behöver verkligen jobba med min design, men jag orkar inte. Jag har inga idéer alls. Jag får se om jag kommer på något senare.

Dåligt humör

Jag är på riktigt dåligt humör. Jag vet inte vad det är. Jag bara fräser åt folk utan anledning och känner mig sur på hela världen. Jag borde ha pluggat tyska idag, men jag har inte gjort det. Jag ska försöka göra det nu.
Jag har i alla fall bestämt mig för att gå på UF-grejen imorgon. Annars måste jag gå på den helt själv och det är ju inte kul. Dessutom kommer det inte vara de grejer som var de viktigaste då.
Nu ska jag se om jag kan göra något åt mitt dåliga humör.

Hemstudiedag

Jag har hemstudiedag idag och det är ju alltid skönt. Det var riktigt synd att jag var tvungen att gå upp relativt tidigt i alla fall. Jag skulle till tandregleringen. Jag har ju haft tandställning och de skulle kolla upp hur det har gått nu drygt 1 ½ år efter att jag tog bort den. Allt såg fint ut och jag satt i bilen på väg hem 7 minuter efter att jag gått in.

Mamma skulle egentligen gett blod idag men hon vaknade med ont i halsen och då får man inte ge blod. Hon ringde återbud till sin gamla jobbarkompis som skulle kommit hit också så det blev bara mamma och jag idag.

Jag har väl inte direkt kunnat jobba idag. Jag har fixat lite med en fotouppgift och försökt läsa lite naturkunskap men det vill verkligen inte fastna! Jag vet inte hur jag ska göra... Jag får väl försöka i alla fall antar jag...

Xoxo
   Lovisa

Foto och UF

Imorgon har jag estetisk verksamhet på eftermiddagen. Det är obligatoriskt. Samtidigt ska jag till UF-mässan med företagsekonomin. Det är också obligatoriskt... Vad gör man?

Jag, Sofia och Anna

Jag tycker det är jätteroligt att jag, Sofia och Anna rider i samma grupp igen! Vi började på småponny tillsammans, red där några år, gick upp på mellanponny tillsammans men splittrades efter ett tag. Nu när jag började på storhäst rider vi tillsammans igen! Det är inte riktigt som the old days men det är en speciell känsla. Jag hittade en bild på oss från 2003. Eller det var flera bilder men den här ser jag mest seriös ut på. Jag tror jag var inne i en "aldrig se seriös ut på kort"-fas. Det är väldigt synd för det är de ända bilderna på oss alla tre tillsammans.

image63

Snö!

Det är snö!! Typ 7 centimeter tjockt täcke över hela marken! Och så vitt det är! Solen skiner också så man blir nästan blind! Men det är skönt! Kunde dessutom sova ganska länge idag. För en gångs skull.
Helgen är dedikerad till svenskareportaget och företagsekonomi. Jag måste läsa ut MacBeth också. Så det blir inte direkt någon rolig helg den här helgen heller. Det ska bli SÅ skönt att ta studenten!  1½ år kvar nu!
Nu ska jag sätta igång med skolarbetet.

XoXo
   Lovisa

Emotional day

Idag har varit en ganska jobbig dag både psykiskt och fysiskt. Det var sista lektionen med Gabbi och det var ju jättetråkigt eftersom jag gillar henne. Efter lektionen började jag till och med gråta. Att jag knappt sovit alls inatt gjorde ju inte saken bättre. Efter tyskan gick jag till foto-ws och jobbade med fotouppgiften. Gun tyckte att jag skulle göra en annan bild istället. Det blev ju lite panik och jag han inte färdigt men jag fick lämna in det jag gjort och så ska vi låtsas som om jag var klar men vill ändra lite efter kommentarerna. Antar att det är skillnad om man har jobbat med uppgiften eller om man inte gjort något alls. Det är ju flera i gruppen som inte lämnat in någon uppgift alls.
Efter solan hämtade mamma upp mig och vi åkte till Ikea för att få hjälp med köksplaneringen, men det var så lång väntetid så vi struntade i det och kollade på prylar istället.
När vi kom hem hade Andreas både varit ute med Molly OCH skottat OCH skakat mattorna OCH tagit in mattorna för att det snöade! Mamma hade sagt till honom att han skulle gå ut med Molly men det andra kom han på själv och det är ju helt otroligt för att vara honom! Och igår var hn ju snäll och hjälpte mig lite i photoshop! Who is he and what has he done to my brother? =P
Nu ska jag gå och lägga mig. Är så jävla trött...

XoXo
   Lovisa

Skumma muffins

Muffinsen smakar väldigt likt banankaka... Det är ju inte ens någon banan i! Jag undrar hur det har gått till. Men de är verkligen jättegoda! Credit till Eva eftersom jag använt hennes recept på blåbärsmuffins!
Imorgon måste jag nog gå på foto-ws. Jättesvårt det här ju!

Hallonen drunknade...

Ja hallonen drunknade.... typ...
image62

(det var ett tag sedan men jag har ätit och jobbat med fotouppgiften)

Bakar

Just nu står det några muffins i ugnen. Jag jorde bara en halv sats den här gången men jag la ett hallon på alla utom 4. Nu måste jag verkligen försöka göra den där jävla fotouppgiften...

image60

image61

Trädfällning

Det är ofta som solen skyms av de idiotiska träden på berget nära oss och när jag tittade ut såg jag att några håller på och fäller en massa träd där på bergstomten bakom grannarna! Det är egentligen inte de träden som skymmer solen men man kan ju hoppas att de tar de som skymmer också när de ändå är igång!

image59
I bakgrunden ser man de träd jag vill att de ska fälla. De träd som de håller på att fälla finns utanför bild, till vänster.

Ångesten kommer krypande

Ja som sagt... Ångesten kommer krypande när man precis lugnat ner sig. Idag har jag mått rätt okej både psykiskt och fysiskt. Fram tills för ungefär två timmar sedan. Men jag antar att jag ska berätta om dagen i kronologisk ordning.
Jag vaknade halv nio och var absolut inte utvilad, men jag vaknade ändå. Jag var jättetrött men gick upp ganska snabbt i alla fall eftersom jag vet att illamåendet bara blir värre om jag ligger kvar för länge. Så jag gick upp som sagt och åt lite frukost framför OC på DVD. Sedan klädde jag på mig och jag och mamma gick och matade änder. Vi är så dåliga på att äta upp brödet i vår familj så det finns alltid något att ge till änderna på hemstudiedagarna. Det känns mycket bättre att ge det till änderna än att slänga det i soporna. Dels så gör man ju änderna glada och dels blir det inte lika mycket sopor. Win win situation kallar jag det.
När vi kom hem städa mamma ur kylen medan jag försökte göra fotouppgiften vilket gick åt skogen. När mamma var klar åkte vi till Haninge Centrum för hon skulle köpa linser och beställa tid hos optikern och vi behövde handla mat. På vägen till centrum kom mamma på att hon skulle träffa en kompis på eftermiddagen så jag fick börja handla själv. Det var väldigt många ungar i 13/14-årsåldern som skulle köpa lite godis och/eller fika så jag drog slutsatsen att någon av skolorna i närheten antagligen skulle ha fika och eleverna fick köpa själva.
Väl hemma packade vi upp varorna och mamma gjorde sig iordning och gick. Medan hon har varit borta har jag surfat runt en hel del, gjort lite företagsekonomi och kämpat med fotouppgiften. När jag är klar med fotouppgiften ska jag nog ta lite rast och kanske spela något spel. The sims antar jag att det blir.

XoXo
   Lovisa

Ge mig sommarlov!

Jag sitter här och längtar efter sommarlov! Idag vardet verkligen svårt att ta sig till skolan. Jag funderade väldigt seröst på att stanna hemma, men eftersom det var redovisning av engelskan plus att vi skulle träffa den nya läraren för första gången kändes det rätt nödvändigt att åka dit i alla fall. Så fort jag kom utanför dörren kändes det bättre eftersom jag möttes av strålande och värmande sol. Jag kunde känna hur jag blev friskare för varje sekund som gick! Jag fick vänta lite på bussen men det var bara skönt eftersom jag fick stå och sola. På gullmarsplan fick jag vänta i typ 30 sekunder och sedan kom Denises buss. Vi knallade iväg till skolan och mötte en springande Jens Eriksson (vår gamla historialärare) Väl i skolan fick Denise skynda sig att äta lite lunch eftersom hon inte gjort det (vi kom till skolan kvart över 12 och lektionen började 12.30). Sedan vardet dags för engelska. Louise presenterade den nya läraren som heter Andreas Pettersson. Han verkar väl rätt okej, men ändå är det något som gör att jag inte gillar honom. Hans kommentar om att han inte gillade att Louise satt och skrev på datorn (hon skriver kommentarerna direkt) tyckte jag inte om. Jag tycker det är rätt skönt att hon gör det för då sitter hon liksom inte och tittar rakt på en när man redovisar. Dessutom sa han (Andreas) något om att han hade mycket längre och bättre utbildning än de andra språklärarna och det tyckte jag inte heller riktigt om. Men han skojjar och verkar rätt rolig ändå så det är lite mixed emotons där... Redovisningen gick väl rätt bra. Louise tyckte (igen) att jag har bra och brett ordföråd men inte så avancerat. Grejen är ju att jag inte har haft någon uppgift då jag känt att avancerade ord är de rätta för sammanhanget. Efter redovisningen var det en lång rast (eller vi tolkade det som det iaf) och sedan ett litet ordtest. Det kändes rätt bra. Andreas vägrade låta Denise lämna in ett nästan tomt papper... Rätt envis typ det där eller vad säger du Denise? =P
På bussen på vägen hem satt jag i solen och planerade att när jag kom hem skulle jag koka en kopp te och sätta mig ute (med jacka) och läsa, men väl hemma insåg jag att det där jävla berget skymde solen så det fick bli lite flingor och mjölk framför TV:n. Och där har jag suttit tills nu.
Ikväll är det både Grey's Anatomy och Top Model 9. Den här veckan är det inte så roligt top model-avsnitt så jag tittar på Grey's men sedan måste jag kolla upp om något av dem går i repris så att jag kan se båda.
Imorgon har jag hemstudiedag och det ska bli så himla skönt! Jag hoppas att jag kan få mycket gjort. Jag måste göra fotouppgiften och sedan är det bara att kasta sig över reportaget i svenskan. Det har jag ju iofs helgen till också men lite vila vill man ju ha. Jute jag måste ju välja kurser också. Fan vad jobbigt.
NU ska jag spela The sims tror jag. See ya!

XoXo
   Lovisa

Trött och frusen

Jahapp... Äntligen är jag hemma. Det har jag iofs varit i några timmar nu men ändå... Jag kom på att jag inte hade någon hemnyckel och jag trodde inte att Andreas var hemma så jag blev tvungen att stå på gullmars och vänta på mamma. Jag stod med Denise ganska länge eftersom hennes buss skulle komma ganska sent. Sedan åkte hon och jag gick över till min hållplats. Tre bussar han komma och gå innan mamma kom. (medräknat de bussar som åkte när jag stod vid Denise). Jag frös rätt ordentligt när jag väl kom hem så då tände vi brasa och drack lite glögg (vi köpte en när hemköp sålde ut för 5 kronor styck). Jag har suttit och kollat på TV i några timmar nu och är ändå inte varm. Klockan sju började jag skriva brevet i engelskan. Jag skulle ju jobba engelska i skolan men jag gjorde inget mer än att leta reda på en artikel och läsa den. Men i alla fall så började jag skriva brevet klockan sju och kvart över sju var jag klar. Ja förutom adressen till tidningen som jag verkligen inte kan hitta någonstans på deras hemsida. Det är rätt så irriterande men jag får väl förklara för läraren hur det ligger till. Om ungefär 20 minuter börjar Gossip Girl och sedan får det bli en tidig kväll för mig. Jag känner mig lite halvdålig och då gör ju inte sömnbrist det hela bättre.
Nu ska jag surfa runt lite innan Gossip Girl.

XoXo
   Lovisa


Skola

Nu sitter jag alltså i skolan. Jag orkar egentligen verkligen inte men det var basgruppssamling på morgonen och PH-samtal efter det så det kändes som ett måste. Amanda, Stephanie, Joel och Alexander höll i basgruppssamlingen och de hade bakat lite och så skulle vi leka lite lekar. Soffleken först då. Jag orkar inte förklara den men tjejerna vann iaf. Joel sa "Jag hade Lovisa! INGEN sa Lovisa" Jag undrar vem det var som skulle ta illa upp... Han eller jag? =P
Sedan körde vi tunnelbaneleken samtidigt som vi fikade. Kategorierna var Kommun, Hundras, Frukt & Grönsaker, T-banestation och Huvudstad. Vår grupp sa stopp nästan alla gånger och vi vann med ganska många poäng =P
Jag kunde ju såklart hundraser på alla bokstäver. Tom på Ö kunde jag en...
Nu försöker jag göra lite engelska eftersom det är redovisning imorgon... Jag har en känsla av att jag måste jobba ikväll. Men jag ska försöka nu iaf så jag slutar blogga nu.


XoXo
   Lovisa


Hur kul kan man ha?

Här sitter jag vid matbordet med skoldatorn mittemot mamma som har sin dator. Helt plötsligt får jag ett meddelande på MSN. Från mamma. Där står det: Har du bestämt vilken thaimat du vill ha? Vill du följa med och hämta?
Hur kul kan man ha egentligen?

Tröstätande och i-landsproblem

Jag har suttit här och pluggat och tröstätit ett tag nu och sedan loggade jag in på msn och där var min ängel Denise. Jag frågade vad hon gjorde (hon provsatt sin nya skrivbordsstol.......) och så frågade hon vad jag gjorde. Jag berättade att jag pluggade och tröståt och hon ville veta vad jag åt. Jag skrev då som det var att jag tidigare ätit majschips men nu gått över till det sista av chokladrullen och att jag nog kommer plundra köksskåpen där jag vet att det finns bla. vaniljdrömmar, nappar och glass (som iofs är i frysen men men). "Så du kommer alltså hålla på ett tag då" skrev hon. "Japp. Eller nej för jag vill kunna äta middag idag eftersom vi ska äta thaimat... hm... dilemma.... i-landsproblem"
Så dagens i-landsproblem är alltså att man inte kan tröstäta för då orkar man inte äta den goda middagen sedan....

XoXo
   Lovisa

GRATTIS LI MARTINA!

image58

Den här lilla rackaren fyller 18 år idag =D GRATTIS!!

Sur

Jag är sur. Vi hade ju redovisning i engelska för ett tag sedan. Vi skulle skicka in artikeln vi skrivit också. Jag hade ju anpassat språket lite grann och eftersom det var en rolig artikel använde jag ett lite enklare språk. Nu har jag fått feedback på artikeln och hon skrev att jag har ett bra ordföråd men itne tillräckligt avancerat. Nähä. Jippi. Grrrrrrr.
Nu ska jag försöka fortsätta plugga så att jag blir klar med allt det här skitet någon gång.


Grrr på hela världen...

Sovmorgon

Idag börjar jag 12.30 men är ändå vaken nu. Jag vaknar ju som sagt vid den här tiden. Det börjar bli rätt irriterande eftersom jag är så trött och jag vet att jag skulle behöva några timmar till. Inte kan jag äta någon frukost heller eftersom jag ska ta blodprov. Jag brukar iofs inte kunna äta frukost men jag försöker iaf och då får jag alltid i mig minst en halv macka och ett halvt glas jouce. Jag ska göra mig iordning när jag bloggat och kommenterat lite andra bloggar.
Idag är det engelska med den nya läraren. Lite spännande. Jag tycker iofs att det är jättetråkigt att vi inte kommer ha Louise hela tiden. Och att jag inte ska ha Gabbi i resten av tyskan. Båda två är ju gravida. Det är väl kul för dem men det är tråkigt när man har lärare man gillar och så ska de sluta.
Nej nu kommer jag inte på något mer så jag slutar här.

XoXo
   Lovisa

Ojsan...

Nu har jag inte bloggat på några dagar. Jag har helt enkelt ingen inspiration. Jag är väldigt stressad men så otroligt skoltrött så jag får verkligen ingenting gjort. Jag har i alla fall fått tid för att kolla upp illamåendet nu. Den 18 februari ska jag prata med läkaren men i morgon eller på torsdag ska jag ta blodprov. Jag ska nog försöka göra det imorgon så jg har det gjort och dessutom kan det vara skönt om jag slipper det på hemstudiedagen på torsdag.
Idag har jag knappt kunnat plugga alls. Jag glömde svenska-pappren hemma så jag kunde inte jobba med det. Jag och Denise försökte göra korrosionslabben men det gick väl sådär... vi kom inte riktigt på vad vi skulle skriva. Jag skrev ett avslut på svenskan också, fast jag inte är klar med "brödtexten" men jag kom på ett ganska bra avslut när jag satt på basgruppssamlingen så då ville jag skriva ner det innan jag glömde det. Vi hade alltså basgruppssamling idag. Sedan långt mellan den och företagsekonomin. Robert var på trainee-utbildning så vi slapp delas upp i två grupper. Istället fick vi välja själva vem vi ville lösa uppgifterna med. Jag jobbade med Frida på de första uppgifterna och Denise var med på de andra. Li Martina också iofs.
Efter företagsekonomin stannade jag kvar i skolan till ungefär 20 över 3, då pappa och mamma kom och hämtade upp mig. Pappa hade varit och träffat telias trainees ("Var det någon Robert Mellander?" frågade jag men det var det inte) vid Arlanda och så hämtade han upp mamma i stan (som hade träffat Lennart Persson från Debatt och Axcess TV som hon gick i samma klass som) och så plockade de upp mig också. Vi svängde förbi hemköp och jag och mamma sprang in och köpte semlor. Det var faktiskt riktigt mysigt att vi kunde göra något sådant en vardag. Pappa brukar ju aldrig komma hem före kvart i sex så... Andreas ville iofs inte äta semla med oss men det är vi ju rätt vana vid.
Nu på kvällen har jag gjort liiiite AYG men det gick absolut inte bra eftersom programmet är så känsligt för minsta lilla stavfel. om man skriver punkt får man fel... Annars har jag kollar på Grey's anatomy och gossip girl. Nu ska jag se om jag kan göra mer svenska och sedan ska jag gå och lägga mig ganska tidigt.
Nu har jag i alla fall skrivit ett ganska så ordentligt inlägg. Hoppas ni är nöjda ;D

XoXo
    Lovisa

Ett sent sista inlägg

Ja det är sent för mig. Jag vaknar ju dessutom vi halv åtta, åtta varje dag så. Tänkte bara lägga in den här videon som verkligen har fångat hur många känner det ;)



Sov gott allihop!

XoXo
   Lovisa

Helt otroligt!

Asså det här är ju helt otroligt!

Pussycat Dolls

Okej, jag erkänner. Jag gillar Pussycat Dolls... Speciellt den här:

"Det luktar marsvin här"

Jag sitter och äter lite majschips när jag surfar runt och så kommer mamma förbi och säger:
 "Det luktar marsvin här... Är det dina knaperiknusgrejer tro?"
Om hon ändå sagt att det luktade  hamster eller vad säger du Anna? ;D

XoXo
   Lovisa

Phu...

Nu är jag rätt trött för jag har precis borstat Molly. Hon hatar det så man får hålla ett stadigt grepp i halsbandet med ena handen och borsta med andra. Mamma fick hjälpa till genom att muta henne med levergodis. Det är rätt jobbigt med en långhårig hund som är håröm. Det är nog väldigt tur att vi klipper henne då och då. Jag tror faktiskt inte att hon skulle levt till nu om vi inte gjort det, eftersom hon blirså otroligt seg och varm med lång päls. Och då är det ju inte ens lika lång som hon "ska" ha! Nu är det snart dags att klippa henne igen och det ska bli så skönt! Vi får iofs vänta och se om det kommer mer snö först. Det är ju synd om henne om vi klippt henne när det är kallt. Det gjorde vi en gång och så åkte vi upp till Duved. Där blev det 35-40 minusgrader! Stackars Molly sprang ut, kissade precis bredvid trappen och sprang in. Där fick hon ligga i soffan också eftersom det var så kallt på golven. Men vi lade oftast en filt under henne så hon inte skulle håra ner. Iofs var det ju en "hundar tillåtna"-stuga och det är ju många som har hundarna i soffan så det kanske inte gjorde så mycket...

image55
image56

image57
Så sugen man kan vara då! (bilderna är från sommaren 2006)

Ett sent första inlägg

Idag blev det ett sent första inlägg eftersom jag först var på skogspromenad med Molly och sedan åt lunch och så har jag även städat lite i mitt rum. Det blir lättare om man tar lite i taget. Jag funderar på att spela lite the sim snart... Jag orkar nog inte skriva på berättelsedagboken så jag spelar nog med någon annan familj... Jag får se...

XoXo
   Lovisa

Majschips och annat

Middagen är sedan länge avklarad. Vi åt lax i ugn och potatis och sallad. Jag fick i mig lite i alla fall. Nu mår jag mycket bättre också. Jag köpte sådana där majschips från Exotic Snack igår och de har jag suttit och knaprat på här under kvällen. Jag gav ett till Molly (efter att ha tagit bot det "starka" pudret ovanpå) men det tyckte hon inte om så det ligger på golvet här bredvid datorn. Det gör hon med förresten. Hon ser väldigt olycklig ut så jag antar att de smällt smällare igen. Stackars hunden är så rädd för allt möjligt.
Imorgon ska jag försöka plugga lite tror jag. Det känns som om jag ligger efter i det mesta just nu... Det är inte direkt den mest uppiggande känslan.
Dessutom är det här med att välja kurser till trean ganska stressande. Jag vet med 99 % säkerhet att jag ska läsa Engelska C och Matte C. Sedan väljer jag mellan Tyska 3 (mest för meritpoängen) Programmering, Foto och Webbdesign. Just för tillfället är jag mest inne på att välja programmering och webbdesign. Det känns mest lockande just nu. Dessutom är det ju Java och PhP som man använder i programmeringskursen och vi har tre javaböcker och minst en php-bok. Jag och pappa ska titta igenom kurserna lite nogrannare imorgon så kanske jag kan få mer klarhet i vad jag vill läsa också... Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen också.

XoXo
   Lovisa

Halloo

Nu sitter jag hemma och mår liiite bättre. Jag slutade 20 i 2 så jag fick åka buss hem, vilket gick helt okej. Det började regna när jag gick till bussen och när jag gick av vid min hållplats regnade det rätt ordentligt så jag fick byta kläder när jag kom hem. Vid kvart över fyra kom mamma hem och då tände vi brasa så nu är jag lite varmare i alla fall.
Foto-lektionen gick väl okej. Jag vet inte direkt om jag lärde mig så mycket... Mitt under lektionen tog en av tjejerna upp sitt nagellack och började måla naglarna!! Vem gör så?? När läraren står och föreläser liksom! Hela rummet stank ju också! Det värsta var kanske att läraren inte ens sa till henne! Jag blev ganska så förvånad att folk kan ha så lite hyfs!
Nu ska jag se hur lång tid det är kvar till middag och kanske spela lite the sims... Ska nog försöka blogga mer i kväll.... Jag får se om jag orkar...

XoXo
   Lovisa

Foto

Nu sitter jag och väntar på att lektionen i Estetisk verksamhet Foto ska börja. Det börjar oftast lite senare än det ska så kommer man fem i halv är man först in i salen. Det är väl för att det mest är mediaelever (ja jag har lite fördommar men de besannas för det mesta). Nu ska jag förbereda lite genom att ta upp ett word-dokument som jag ska anteckna i och så...
Ja som ni kanske märker så är jag fortfarande i skolan. Jag ska se efter lektionen om jag orkar vänta i skolan på att bli hämtad eller om jag ska försöka åka buss hem. Det kommer nog bli så att jag stannar i skolan för det är lättare än att åka buss och gå... Ja jag meddelar senare hur det blir.

XoXo
   Lovisa

Illamående

Nu sitter jag i skolan och har haft tyska, mailat naturkunskapsgruppen, mailat in artikeln i engelska och lagt fotouppgiften i på insun. Idag är det en dålig dag med illamåendet. Igår mådde jag nästan helt bra, men idag funderar jag till och med på att åka hem bara för att jag mår så dåligt... Men jag känner att jag egentligen behöver lektionen i foto eftersom jag inte är så bra på photoshop... Jag tror jag ska kolla upp när läraren har WS så kanske jag kan gå på den och få hjälp... Jaja... jag meddelar väl senare hur jag gjör antar jag...

XoXo
   Lovisa

RSS 2.0