SVT-inspelning och kändisspotting

De senaste dagarna har jag mått rätt pissigt, men idag mådde jag bättre vilket var tur eftersom det var idag min moster skulle vara med på Vem vet mest. Jag och mamma skulle vara med i publiken så vi åkte med pappa in till Stureplan och tog sedan bussen därifrån till Radiohuset. Faktiskt tredje gången jag har varit med på en inspelning i just Radiohuset. Två av de tre gångerna är det någon som står mig nära som varit med i själva programmet.
Tyvärr får jag ju inte säga hur det gick.

Efter inspelningen satt vi i cafét i foajen och åt lunch/fika. Eftersom SVT hyr ut studio 1 till TV4:as Let's Dance fick vi se ganska många kändisar! Jag såg bland annat David DaSilva, Dansaren Tobias, den där reportern som dansar och Morgan Alling. Morgan var extra rolig för han vinkade glatt, dessutom är han min favorit i Let's Dance.
Senare gick jag och mamma på stan och då såg vi även Martin Stenmark och hans barn. Vi såg ju också många fler kändisar på SVT så det blev en riktigt kändisspotting idag!

Jag fick äntligen gå till Kreatima på Sveavägen! Så nu har jag tre nya blyertspennor vilket känns jättebra eftersom de jag tecknat med hittills inte direkt är av hög klass. För er som missat det finns jag på http://www.deviantart.com/ och där heter jag Lovehia. (Direktlänk till mitt galleri: http://lovehia.deviantart.com/gallery/ ) Jag har även fler bilder som jag är mer nöjd med, men jag måste scanna in dem innan jag lägger upp dem.

Kommentarer
Postat av: Denise

Haha det tar ju typ tio minuter att åka till kreatima från skolan =P Varför har du inte gjort det tidigare? =P

Men kul med inspelning=) kanske inte det allra roligaste programmet dock.

2009-01-23 @ 18:09:41
URL: http://denisey.blogg.se/
Postat av: Denise

Sv: Hehe nä jag vet det är mer okej än att låta bli med flit =P

2009-01-25 @ 15:58:58
URL: http://denisey.blogg.se/
Postat av: Maja

Skoj! Morgan är ju bara så skön ju :D

2009-01-25 @ 22:56:29
URL: http://posarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Det ljud folk uttrycker när de ropar på dig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Ingen fara, det är bara jag som ser den)

Har du en egen blogg? Skriv adressen här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0