Min rubrik ska inte handla om julen...

Imorgon är det julafton. Inte mycket att säga om det... Har fortfarande inte riktigt hittat någon julstämning. Hoppas det blir mer imorgon.

Nu ska jag snart sova. Mycket att fixa imorgon innan släkten kommer hit.


Molly, julen 2004. Jättekul att vara julhund...


Dålig uppdatering...

Jag har verkligen inte haft någon lust att blogga på ett tag. Jag har fortfarande inte direkt lust att uppdatera men gör det iaf...

Det är sjukt mycket snö ute! Idag försökte mamma, pappa och jag åka längdskidor för första gången på flera år men det verkar som att vi alla blivit för tunga för våra skidor... Jag har ju växt en hel del sedan jag köpte de där skidorna. Vi fick alltså inget glid alls. Pappa gav upp nästan direkt men jag och mamma kämpade på lite längre. Tillslut gav vi också upp för det var mer "gå ut och gå i skidor" än "åka skidor".

I fredags jobbade jag sista dagen för i år på hunddagiset. Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer kunna jobba i vår eftersom jag kommer gå tekniskt basår på KTH då... Kommer sakna alla hundarna så grymt mycket! Som tur är kan jag ju åka dit och hälsa på.
I fredags var det en ny hund där på prov. Det första han gjorde var att kissa inne... Han stressade upp alla de andra hundarna och kunde inte alls gå i koppel (fast att han är 2 år). Efter intensiv träning lyckades jag iaf få honom att lägga sig ner och sova. Jag fick t.o.m det lilla yrvädret Jossan att lägga sig ner och slappna av! Det kanske ligger något i vad Cicci sa: "Du har en lugnande effekt på hundarna!"
I och med halkan har vi fått gå med 2-3 hundar per person och promenad så det har blivit en del promenader! Men det är så himla roligt att se hundarna när de busar i snön! Lilla Snowy försökte gå i Ciccis spår men hon försvann helt!


Ludde tittar på all snön (han och Elsa är Ciccis hundar så de får vara på kontoret)


Lilla söta Jossan!


Gosiga Jaxx!


Zeke den jobbiga men otroligt fina hunden


Pyttelilla Snowy. Hon kan använda skålen som badkar!


Fler bilder kommer lite då och då...


RSS 2.0