Ja det känns ju bra =)

You Are a Natural Beauty!
You're the kind of beauty that every guy dreams about...
One that looks good in the morning - without a stich of makeup
That's doesn't mean you're a total hippie chic though
You have style, but for you, style is effortless
What Type of Beauty Are You?

Trött men pigg (?)

Ibland är man konstig. Just nu är jag pigg och trött på samma gång!
Idag var det i alla fall företagsekonomiprov. Jag tror att det gick okej i alla fall. Och Åsa är snäll och bryr sig så om det inte gick bra känner jag mig rätt trygg i att hon kommer hjälpa mig. Det känns i alla fall VÄLDIGT skönt att det är över nu! Imorgon är det engelskaredvisning på TVÅ steg eftersom det bara var jag och Anton som var klara förra veckan när vi skulle redovisa steg 6. Amanda var också klar iofs, men hade tyvärr glömt sina papper hemma.

Jag har glömt skriva något om ridskolan! Det är kvarka i stallet nu. Därför är storhästlektionerna inställda denna och nästa vecka. Det är ju inte så kul. Men det viktigaste är ju att hästarna inte behöver lida! Som tur är är kvarka inte dödande. För er som inte vet vad det är så kan man beskriva det som en rejäl förklning hos en människa. Vanliga symptom är feber, hosta och snor. Vissa hästar får alla tre, två av dem eller bara en. Kabaré mår sämst och var den som blev sjuk först.
OBS! Människor kan inte smittas av kvarka men vi kan bära vidare sjukdomen, eftersom den fastnar på oss och våra kläder. Var därför noga med att byta kläder och tvätta dig innan du besöker ett annat stall!

Nu ska jag sova...

Scala igen

Här är en längre video med bättre ljud:

Något av det coolaste jag sett på länge!

De här tjejerna är helt otroliga! Och vad häftigt att se hur till och med SIMON fängslas av dem! They are changing the way people see at violins!!


Och ÅH vad det kliar i fingrarna på att få spela själv!!

Bildlänk

Nu har jag precis lärt mig lägga in bildlänkar tack vare Sally. Än så länge har jag bara en bildlänk (som går till Sally)
På sommarlovet kommer jag fixa en hel del med bloggen men nu har jag absolut inte tid!

Lista

Snor en lista från Anna igen!

Har du skolkat?
Nej

Har du blivit utskälld av läraren?
Haha vem har inte blivit utskälld av Åsa (inte hon på kunskapsgymnasiet)? Men förrutom henne tror jag inte det... har argumenterat ilsket dock =P

Har du glömt att göra läxan?
Nej!

Är du duktig i skolan?
Nja... eller jag kämpar ju =P

Brukar du få alla rätt?
Beror helt på ämne.

Fått IG på ett prov?
Tror inte det.

Sämsta läraren på skolan nu?
Ja du... har ju inte haft alla men av de jag har just nu är det Yvonne.

Roligaste läraren?
HAHA! kan inte välja. Markus P? Andreas P? David?

Segaste läraren?
Hm... Nog Yvonne...

Längsta dagen du har?
Måndag (9.10 till 15.00) eller tisdag om jag går på basgruppssamlingen (8.30 till 15.00)

När slutar du på fredagar?
10.20

Vilken färg är det på ditt skåp?
Typ grå med blå dörr...

Vad åt du i matsalen idag?
Åt inte i matsalen. Åt på burger King, medborgarplatsen.

Vilka åt du med?
Nizan (Denise alltså)

Roligaste lektionen idag?
Hade bara Tyska och den var rätt trist...

Hur många pennor har du i ditt skåp?
Inga. I mitt skåp har jag (just nu) en datorsladd, två svenskaböcker som jag inte orkar ha hemma och nyckel till Denises skåp...

Vad gillar du inte med skolan?
Företagsekonomiprovet närsta vecka. (prov i allmänhet också då...) ATT FOLK INTE GÖR LÄXORNA SÅ REDOVISNINGEN BLIR UPPSKJUTEN!

Just nu längtar du till vadå i skolan?
5 juni (avslutning)

Vad gör ni på era svenska lektioner?
Öhm... inte något särskillt vettigt i alla fall...

18-årsdag!!!!

IDAG fyller DENISE 18 år!!!

image77

Sjuk?

Är jag sjuk nu igen? Det känns onekligen så. Örat sprängs snart, huvudet likaså. Minsta lilla grej får mig att börja gråta, hela kroppen värker. Därför sitter jag och väntar på att mamma ska komma hit så ska jag åka hem. Jag hoppas att lite lugn och ro och RedBull och ibumetin kan hjälpa. Det är för mycket liv här i skolan.
Jag kom till skolan för knappt en timma sedan och har haft PH-samtal. Igår var det muntliga nationella provet i svenska B. Både Yvonne (svenskalärare) och Annika (PH) sa att det gått jättebra så jag får väl lita på dem. Och för en gångs skull har jag inte haft ångest efter en redovisning. Jag brukar känna att jag kunde sagt det eller gjort det o.s.v.

Nu är det nog dags att börja plocka iordning. Får se om jag bloggar senare, när illamåendet gått över lite mer också.

Boknörd?


Tappat lusten att blogga

Jag har verkligen tappat lusten att blogga. Jag vet inte riktigt vad det är men jag tror att det kan vara så att jag har så mycket som jag skulle vilja skriva ned men som jag kanske inte vill att alla ska få reda på. Då känns det också onödigt att skriva om så triviala saker som det blir annars. Jag har ingen lust att bli som många bloggare som bara skriver saker som "Idag gick jag upp 8.30 och sedan åt jag frukost och sedan åkte jag till jobbet/skolan och sedan och sedan" osv. Det finns få bloggar som jag fortfarande läser. Förrutom mina kompisars så är det bara Eva Blixmans underbara fotoblogg som jag återvänder till. Ja och Simsnörden såklart.

Bli inte allt för sura om jag uppdaterar bloggen sällan. Kanske blir det oftare när skolan slutat och jag känner att jag har mer tid.

Grått i flera bemärkelser

Dagen har varit grå på flera sätt, både psykiskt och fysiskt. Det började rätt okej men när jag kom till skolan var Annika irriterad för att jg inte varit på samlingen men ändå kom till PH-samtalet. Dessutom var inte Robert i skolan så jag kunde inte gå på företagsekonomi-ws som jag hade planerat. Jag har haft ont i huvudet i princip hela dagen och kännt mig allmänt irriterad. Jag har kännt att jag fräst en del åt folk, även de som inte förtjänat det. Sorry folks!
Ovanpå allt annat har det regnat sedan lunch och innan dess var det allmänt grått.

Nu ska jag se lite mer på TV och sedan ska jag dra mig mot sängen...

Ensam hemma

Just nu är jag ensam hemma. Ja om man inte räknar Molly och fiskarna. Mamma och pappa är på någon fest och Andreas stack precis till gymmet. Just nu sitter jag och väntar på att Klass 9A ska börja. Jag gillar den serien, men jag tycker att de har sagt målet lite väl högt. För er som inte vet vad programet handlar om så är det en 9:e klass på Johannesskolan i Malmö. Skolan hör till en av de skolor i Sverige som har sämst resultat när det gäller antal elever som har tillräckligt bra betyg för att kunna läsa på gymnasiet. Klass 9A har fått helt nya lärare som är några av Sveriges bästa lärare och målet är att klassen ska bli en av Sveriges tre bästa. Det innebär att alla elever i klassen måste nå MVG på i princip alla delar i alla ämnen på nationella proven i 9:an.

Nu har det precis hunnit börja. Jag får se om jag bloggar mer om den här urdåliga dagen senare.


Sött skum

(Konstig rubriken lät...)

Jag gjorde lite iskaffe till mig själv eftersom jag var trött, hade ont i huvudet och måste plugga. Titta vad gulligt skummet blev:

image76
Det är sådana här saker som gör mig glad!

I skolan

Jag sitter i skolan. FÖRE lunch! Det har inte hänt på väligt länge! Möjligtvis när jag haft något på förmiddagen. Ja och på måndagar då. Men inte onsdagar!
Jag fixade med engelskan hela kvällen igår och äntligen känner jag mig klar! Frida sa att det skulle vara 500 ord och min är 555 ord så jag hoppas att det räcker fast att det inte är en A4.

En uppdatering om spanien kommer någon gång senare... Just nu orkar jag inte...

RSS 2.0