Stupid week...

Den här veckan har varit grymt lång och tråkig... Jag har varit sjuk. Skitkul... Är nästan frisk nu men jag är väldigt trött och rätt svag eftersom jag knappt kunnat äta något alls hela den här veckan och det är inte så bra när man är underviktig från början...

Idag fick vi vår nya bil! Vår Saab är/var en tjänstebil och den har vi haft i tre år så nu var det dags att byta. Det blev en röd Volvo XC70! Jag har bara sett den från köksfönstret men den ser riktigt fin ut! Vi har ju en XC70 sedan tidigare men den är från 2002 tror jag (och grå/brun/grön). Det är rätt stor storleksskillnad mellan de två bilarna trots att de ju ska vara nästan samma bil. Den nya är både högre och bredare än den gamla. Den största skillnaden (förrutom färg) är ändå att den nya är manuellt växlad och den gamla är automat. Det ska bli kul att testköra den nya! Konstigt nog kommer jag nog sakna Saaben... Jag hatade den ända fram tills jag började köra den själv.

Härmed avslutas ett av de tråkigaste blogginläggen någonsin...


Jag längtar eftersommar och skärgård!


We <3 tea

På senaste tiden har jag läst mer och mer om te i mina kompisars bloggar. Li-Martina och Linda har bloggat om sin kärlek till te och nu har även Amanda joinat oss te-nördar!
Jag började gilla te för mååånga år sedan. Det började när jag var hos mormor och morfar på loven. När jag var liten ville jag ofta vara som min kusin Theresia så när hon drack te till frukost började jag också göra det. Det var ett tag som jag bara drack te i Arvika och aldrig hemma. Men sen ändrades det.
Mitt tydligaste te-galen-minne är när jag gick i 4an och 5an. Då gjorde jag alltid iordning te direkt när jag kom hem och sen satt jag framför datorn (hogwarts.nu var det som gällde då) och chattade med en kopp te. Det blev några koppar per dag på den tiden.
Te-kärleken har gått lite i perioder genom åren. Varmt te dricker jag mest när det är kallt. På sommaren är det iste som gäller.

I julas köpte mamma två jättefina temuggar som är jättegoda att dricka ur så nu är jag på väg in i en te-drickar-period igen tror jag... Dessutom är det ju så jäkla kallt ute!


Förbannade snö!

Nu är jag riktigt trött på den här förbannade snön! Jag är trött på att det är kallt och blött, jag är trött på jäkla vinterskor. Just nu är jag extra fed up eftersom det inte är någon ridning idag på grund av snön. Kommunen har bedömt att det är för mycket snö på ridhustaket så de skotta bort det... I fyra dagar?? De bestämde det i fredags (tror jag, kan varit typ torsdags) Så nu missar jag två veckor i rad. Frustrerande!
Det finns iofs tre bra saker med idag.
1. Navy CIS ikväll
2. Nytt avsnitt av Ponnyakuten på SVTPlay
3. Jag fick reda på att jag klarat kemiprovet!

Jag är verkligen stolt över mig själv just nu! Jag klarade både matten och kemin utan att ha kunnat plugga alls på helgen innan! Kemiläraren var lite besviken på mig för att jag inte fått fler rätt. Jag hade ändå 10 av 15... Jag tar det som en komplimang!


"Utsikt" från vår altandörr. Jippi?


Twilight

Läste en jätterolig tjuvlyssnat på tjuvlyssnat.se:

Tunnelbanan, Stockholm

Två tjejer ~15 sitter och pratar.
Tjej 1: Du vet Edward… sååå snygg.
Tjej 2: Nähä?
Tjej 1: Jo, alltså… jag är nog kär i Edward.
Tjej 2: Onödigt. Han har Bella, har du ens läst böckerna? Det är inte lönt att ens försöka…
Tjej 1: Men herregud Malin, Bella är påhittad.

Direktlänk: http://www.tjuvlyssnat.se/stockholm/the-twilight-of-reason 


Host host host

Nu mår jag betydligt bättre men jag har börjat hosta en massa... Det är ju inte direkt kul...
Jag gick i alla fall och skrev kontrollskrivningarna i måndags och det kändes helt okej faktiskt trots att jag inte orkat plugga alls! I tisdags var det kemilabb och sen fysik. Igår stannade jag hemma för då hade jag blivit sämre igen. Idag kände jag att jag behövde gå på fysiken eftersom jag missat så mycket av den innan.
När jag kom hem kollade jag skolmailen och där stod det att resultatet från matte KS-en fanns på internet så jag klickade mig in där och såg att JAG KLARAT DEN! Jag blev så himla glad och framför allt stolt över mig själv!

Just nu sitter jag och skriver lite på labbrapporten i kemi... Inte superkul men skönt att bli av med!
Jag kunde inte gå på fiollektionen i tisdags. Har inte spelat på över en vecka nu...


Sick...

Jag har haft ont i halsen i typ en månad och i fredags blev jag *äntligen* sjuk på riktigt. Det låter kanske jättekonstigt att säga att man äntligen blev sjuk men jag hoppas på att jag kan bli ordentligt frisk nu och slippa gå runt och känna mig halvsjuk hela tiden. Det är två tråkiga saker med det här iofs:
1. Jag har två kontrollskrivningar imorgon och har inte orkat plugga alls till dem...
2. Jag kommer inte kunna rida imorgon.

Det känns skittråkigt att missa ridningen eftersom det känns som att jag gjorde stora framsteg förra veckan. Jag hade Lukas och vi hade sitsträning. Lukas är egentligen en ganska tråkig häst men det var rätt bra att ha sitsträning på honom för när man gör rätt så gör han rätt. Han är en riktig läromästare. Och det var kul att det gick så bra med honom fast jag bara ridit honom en gång förrut och det var ett bra tag sen.


Idag fyller Li-Martina 20 år! Grattis tjejen!!!


RSS 2.0