Otrevlig kommentar

På mitt förra inlägg fick jag en kommentar som gjorde mig illa berörd. Det var en som föreslog att Molly (min hund) skulle hamna på tallriken. Kommentaren är inte längre publicerad och jag har blockat personens IP-adress. Nu har jag även gjort så att jag måste godkänna alla kommentarer innan de publiceras. Fortsätt gärna att kommentera men bara om du inte har sådana kommentarer som den där personen.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Jag har också fått massa onödiga,otrevliga kommentarer...det är bara att försöka inte bry sig. Men vissa kommentarer kan faktiskt såra...
Väldigt onödiga människor.
Kram
/Katarina

2008-03-06 @ 22:37:57
URL: http://bedofroses.blogg.se
Postat av: Kattis

Svar; Det kan jag säga att jag och min bästa kompis också gör...haha för oss så sitter vi redan på planet haha...men vi åker ju i Juni...inte långt kvar men ändå så är det tre månader kvar..hehe :P
Kram
/Katarina

2008-03-06 @ 22:44:13
URL: http://bedofroses.blogg.se
Postat av: Sandra

Jisses, hur fan får folk bete sig? Usch!

2008-03-07 @ 10:14:33
URL: http://musikoffer.com
Postat av: Liselotte

S: Diamant was the word!

Med kommentarer, jag har några ord som jag har blockerade. MEn jag tycker inte du ska ha att du godkänner kommentarer. Det var en kommentar på hundra, jag förstår att det inte alls är kul, men nu när du har blockerat IP-adressen så kommer den personen troligtvis inte besöka igen.

Keep up the good work!

2008-03-07 @ 19:07:39
URL: http://simsnorden.blogg.se
Postat av: Martina

Stört med människor som inte har något bättre för sig än att bete sig illa mot andra, blivit rätt utsatt jag med. Lätt att snacka skit när man sitter skyddad bakom en dataskärm, i verkligheten är de nog ej lika framåt. Bra att du spärrat! Vi ses! Kram!

2008-03-07 @ 21:53:02
Postat av: Fotograf

Så är det på internet. Och att blockera IP hjälper ju inte dig ett dugg. hidemyass.com så är det klart igen. Sedan kan man skicka mejl i andras namn med om man känner för det. frimail.net. Finns mycket otyg.

2008-03-21 @ 00:00:43
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Det ljud folk uttrycker när de ropar på dig:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Ingen fara, det är bara jag som ser den)

Har du en egen blogg? Skriv adressen här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0